עלי כותרת לשושבינות... מישהי יודעת מאיפה אפשר להשיג עלי כותרת שהשושבינות יפזרו בדרך לחופה?
ש שירי ושגיא New member 9/9/01 #1 עלי כותרת לשושבינות... מישהי יודעת מאיפה אפשר להשיג עלי כותרת שהשושבינות יפזרו בדרך לחופה?
נ נופר30 New member 9/9/01 #2 במושב גאולי יש מקום שמוכר כל מיני פרחים לכל מיני אירועים כולל עלי כותרת בתפזורת היום בדרך הבייתה אני אבדוק את השם והטלפון ואשאיר לך פה מחר שיהיה שבוע כתום
במושב גאולי יש מקום שמוכר כל מיני פרחים לכל מיני אירועים כולל עלי כותרת בתפזורת היום בדרך הבייתה אני אבדוק את השם והטלפון ואשאיר לך פה מחר שיהיה שבוע כתום
ר רויטל של לירון New member 9/9/01 #3 מי שמכין לכם זר לכלה , לא יכול לסדר גם עלי כותרת? , כך זה היה אצלי לפחות...
ש *שיר New member 9/9/01 #4 זה גם מה שאני חשבתי :-* אני חושבת שזו היתה סטארי שסיפרה שהיא פשוט קנתה ורדים והוציאה את עלי הכותרת בעצמה. היום אני אעשה סיבוב בחנויות פרחים ואבדוק טוב את הסוגיה.
זה גם מה שאני חשבתי :-* אני חושבת שזו היתה סטארי שסיפרה שהיא פשוט קנתה ורדים והוציאה את עלי הכותרת בעצמה. היום אני אעשה סיבוב בחנויות פרחים ואבדוק טוב את הסוגיה.