עלי פילו ממלואים בתפוחי אדמה

מיכלוש10

New member
עלי פילו ממלואים בתפוחי אדמה

בישלתי תפוחי אדמה והכנתי פירה, הוספתי קצת אגוז מוסקט מעוד מוסיף טעם ובצל מטובן. את העיסה הזו ממלאים בבצק פילו. מפשירים את הצבק במקרר כ-12 שעות פותחים את העלים ומשמנים קצת בשמן או חמאה ממוסת אני מרחתי במזולה...
 

מיכלוש10

New member
סוגרים כמו שקית... ומניחים בתוך תבנית שקעים

משומנת, מי שאין תבנית שקעים אפשר להכין ריבועים כמו לבורקסים או להכין על תבנית רגילה עם נייר אפיה...
 

מיכלוש10

New member
וזה מוכן. מומלץ להוסיף רוטב כי הבצק קצת יבש

אני אוהבת רוטב שמפניון, לקרוא את ההוראות על השקית... אפשר למלא גם בבשר טחון, במתוקים, כמו אגוזים פיסטוקים, אפשר לשטוח כמו לבלקוואה ולמלא... בצק מאוד נוח ותמיד טעים בהצלחה
 
מיכלי , מה עשית לי , כל הכבוד ../images/Emo140.gif

איזה רעיון גדול זה לראש השנה וההכנה נראית קלה ביותר .
מאמצת בחום !!!
 
למעלה