עלמה מבקשת סליחה

ה אiר

New member
ואני מצטטת:

עלמה זהר: "אני מבקשת סליחה מכל האנשים שאני צופרת להם, עוקפת אותם ומקללת אותם, כמו אחרונת הערסים, רק בגלל שאין לי מזגן באוטו. אז כל מי שנתקל בערסית עם סובארו ג'אסטי אדומה – סליחה". מי צריך לבקש ממך סליחה השנה? "כל חברות התקליטים שאמרו לי שלא ייצא ממני כלום, שאני לא מסחרית ושלעולם לא אהיה זמרת השנה, שייאשו אותי והעליבו אותי". מדהימה. אני מאמינה שלא מעט אמנים גדולים ומוצלחים התחילו את דרכם אחרי שדרכו עליהם, רמסו אותם, השפילו אותם ופסלו אותם. וגם עלמה אחת מהם, היא מוצלחת וגדולה, ללא ספק. חברות התקליטים כנראה מעדיפים דברים יותר מיינסטרים ולא כאלה שהושקעו בהם חומר ומחשבה, עמוקה, איכותית. זה יותר בטוח ומבטיח. עלמה ניסתה, והצליחה. כן ירבו
הצלחותיה.

=]

אמרו את אותו הדבר על היהודים ותראו איפה הם היום. חוצמזה שעלמה היא דיי מיינסטרים כל בנאדם שאני אשאל אותו אם הוא מכיר את "שיר אהבה אינדיאני" יענה לי כן,זה דיי כיף=]

ה אiר

New member
נכון, אבל - זה כמו לשאול כל אחד

אם הוא מכיר את השיר "קח אותי" אחרי נינט
. אז אני חושבת ששני המקרים זהים לגמרי {חוץ מזה ש"קח אותי" לא זכה לכמות השמעות זהה, I guess...}

t0merm

New member
מה זה "קח אותי"? ../images/Emo12.gif

באמת שלא שמעתי על זה חח

ה אiר

New member
../images/Emo93.gif טוב נו, לא כל אחד.

זה של היהודים, נינט שרה אותו בגמר...

ה אiר

New member
יאמר לזכותי

שלא הכרתי את השיר דרכה אז מותר לי לטעות, לא באמת ראיתי את הביצוע...מה שכן את צודקת, נזכרתי הרגע - ים של דמעות היא ביצעה בגמר.

למעלה