עלמה עבורך הסיפור היומי

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
עלמה עבורך הסיפור היומי../images/Emo13.gif

אני אפתח את הסיפור בדעה שלי
יש נשים שבאמת צריך לתת להן "זבטה" על הראש בכדי להיתאפס !!! הסיפור על זוג ....... הוא בגיל 41 והיא בת 26 הוא גרוש +ילד מנשואים קודמים והיא רווקה (היתה) היום יש להם שני ילדים בגיל 5 ו 2 הם נשואים כבר 5 שנים יחד (היא ניכנסה להריון לפני החתונה) הסיבה שהוא היתגרש היתה בגלל שאישתו(הראשונה) תפסה אותו על "חם" בוגד בה עם אישה אחרת עכשיו בתקופה זאת למרות כל הצהרות שהוא אוהב אותה ....והיא האישה היחידה בחייו היא תפסה אותו על "חם" בחדר השינה שלהם עם השכנה בת 17 שגרה שעושה להם ביביסיטר 5 דקות עד שהזוג ראה שהיא נימצאת בחדר..... ועכשיו היא שואלת את דעתם של המאזינים איך היא יכולה "להציל" את הנשואים שלה?? בגלל שהאמון שלה ניפגע והם כל הזמן רבים ואני שואל אותה ...האם את נורמלית?? מעוף

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif לדעתי היא לא נורמלית

ווואווווווווווו טוב... נו זה הבוגד השיטתי והחולה.......בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני לא סובלת כאלה בוגדים וסוטים... מגעילים את נשמתי.. אני מציעה לה... לנסות .. בעלה חולה קשה.. באמת בוגד... דפוס התנהגות חולני..אחד שלא יודע לכבוש את ייצרו.. לקחת אותו לטיפול .. אמיתי .. ואם לא יצליח .. לקחת אותו לטיפול אישי... ומה זה אישי ? סירוס, אפשרי ב- גדיעה עם גרזן
או טיפול תרופתי... ודוקא הייתי רוצה שנפתח כאן דיון על בגידות ושיוסי היקר ישתתף בו ונשמע את דעתו המקצועית. בכל אופן בוגד /ת , לדעתי זה איש/ה שלא מעריכים את עצמם דיה ולא אוהבים את עצמם... זאת בעיה רצינית וווווווווואווווווווווווווווו כמה כתבתי היום

maof

New member
דבר אחד לא מובן לי../images/Emo132.gif

מאיפה הכפיה הזאת לישמור על הנישואים? ואולי זה הפחד להיות לבד (גרושה)עם שני ילדים? ואולי זאת אהבה? למרות שקשה להאשים רק אותו...... "ילדה" בת 17 היא כבר לא כל כך ילדה ואם היא ממהרת לעשות "שפגט" גם לגברת הצעירה יש יד בהיתרחשות הדברים לטנגו צריך שני אנשים !! מעוף

*יערית

New member
איך אומרת ורדה רזיאל ז'אקט!

לזרוק אותו מהר ויפה שעה אחת קודם

עלמה 3

New member
מעופיק- להלן תשובתי בנושא ../images/Emo6.gif

הפרצופלוחה : פרשנות : - פרצוף לוח (ייענו דיקיט) ומה זה : - לוח דיקט - נטול רגשות. יעענו פרצוף נטול רגש... ואם זה מתאים... תאמץ.. אני מרשה..

maof

New member
עכשיו הבנתי הכללללללל../images/Emo6.gif

שברתי את הראש עד לרגע הזה
סוף ..סוף אני יכול ללכת הביתה
עכשיו אני מבין למה היו לי נדודי שינה אתמול בלילה
מעוף

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif

מה ז"א - נדודי שינה או סיוטים... וכל פעם שאתה מתעורר מסיוט הפרצופלוחה... תסכל ימינה או שמאלה ותראה את הפיה הטובה והקסומה שלידך... תנשק אותה.. תגיד ברכת הגומל... שגמל אותך
ותנום שינה מתוקה עם חלומות פז

maof

New member
את לא תאמיני../images/Emo13.gif

אבל החומר שהזריקו לי אתמול כפי הנראה היה בו משהו ממריץ
ולא הצלחתי להירדם
ןהפיה הטובה אמרה לי....חם לי...חם לי...
מעוף

עלמה 3

New member
רגע .. מי הזריק לך......./images/Emo9.gif

חומרים ממריצים
תגיד לי....... בשקט...שששששששששש שקט הס... בזמן ההזרקה ? הייתי קשור באזיקים או בחבל.. ידיים לפנים או לאחור ?

1נתי 1

New member
פעם בוגד תמיד בוגד !

לדעתי - האמון לא יחזור לעולם וגם כאב הבגידה לא יפוג לעולם וכפי שאמרו לפניי------ תזרקי אותו !! מצטערת על הקיצוניות אבל זה מנסיון אישי ואמנם לא כולם שווים אךדפוס התתנהגותי החוזר על עצמו אומר דרשני

למעלה