העוגה של נתי, חבל"ז, איזה ניחוח - נתי את פה !!!!!! יאללה בואי - חלקתי הכל בלי להתקמצן...... שווה בשווה. ע"פ שחמתי לימדה אותי איך עושים איפה ואיפה. לנכדים מהמחלקה הראשונה ה- הכל. לנכדים ממחלקה שניה - כלום אפילו לא חיוך
נתי, בד"כ הנתינה שלי היא ללא גבול ותנאי, מחלקת כל מה שיש... מה דעתכם ? על נתינה ללא תנאי רגע רגע , זהו שעור הפלספנות , על קצה המזלג......... אמממממממ איזה עוגה משהו........ עלמה
ןלעינייננו מה זאת נתינה ללא תנאי ? הרבה פעמים אנו מעניקים ומעניקים ולא מצפים לתמורה פשוט מעניקים כי אנחנו רוצים אולם - או שעצם הענקה הינו התמורה שלנו. או שאנו מעניקים בלא "להכריז" שאנחנו מבקשים תמורה אבל באם היא לא תגיע - אנחנו נתרוקן כמו מצבר שאם הדינמו לא ימלאו (קטע המכונאות על הדרך) - י ת ר ו ק ן
בדך הבית , תסתכלי ותראי שם ת.ז. של מורכבים ומורכבות משהו כזה ושם ביפנוכו יש כמו כרטיס ביקור של המשתתפים, זה לא חובה, רק לא ידעתי, מה מצב הסטטוס שלך, ואולי סיפרת בכינסתך ואני לא ראיתי...... סתם להכיר עם מי מדברים ? לפני שאת קוראת , אני יכין לך קפה , כי לי תמיד יוצא ארוך....
קראתי אתכם זמן מה עד שיום אחד הגבתי בלי גינונים ובלי שהצגתי עצמי ככה "התפלחתי" אליכם ל -
אפשר???
ובכן מה יש לנו: נתי - גרושה כבר 11 שנים גנדרנית - מתבגרת אוטוטו 16 שעוד מעט המראה תרביץ לה, למכולת מתאפרת שעה (מילא אם המוכר היה חתיך) רעם - בן זוגי מזה 8 שנים - עושה הרבה רעש אך לא מזיק מורעל ומורעלת - ילדי רעם שאני לא מכירה המניפולטור - האקס וזוהי רשימת המכולת שלי
היי נתי ברוכה הנכנסת איזה כייף חברה חדשה נכנסת בשקט בשקט ראיתי אותך אך בשל התרגשותי מהמעמד החדש שניתן לי לא הבחנתי בריח הטרי אז בואי שבי לך בנחת אנחנו עוד מעט מתחילים בחלוקת תפקידים כאן
זה נורא יפה מה שכתבת ובעיקר רעיון המצבר. חשבתי על הדברים ורציתי להוסיף,בתחילת הדרך בקשרים חדשים אנחנו בהחלט נותנים ווברמה מסויימת ממתינים לקבל בחזרה.אבל אני חושבת שביחסים טובים כשיש כבר הרבה ביטחון ונסיון,ואין צורך לבדוק מי עומד מולנו ,מפסיק החשבון והפינקסאות,עושים ונותנים באמת לא תנאי.