עלמה9 - ההתלהמות

אלוני.

New member
עלמה9 - ההתלהמות

לעיתים אכן ישנן הודעות מעט ``קשות`` , את הקשות ממש את לא רואה . הפורום הזה הינו במה אינטראקטיבית להבעת דעות , עד גבול מסויים כמובן , במה כמעט חופשית . מכיוון שאיני חושב שניתנה בידי מתת אל להחליט מה מותר ומה אסור הרי שאני מנסה להפעיל את שיקול הדעת וללכת בין הטיפות. אין קל מלמחוק הודעות , זה הכי קל , השאלה אם בזה אני מעלים את הדעות או מטאטא מתחת לשטיח ? המצב מתוח בארץ , וזה בטח לא חדש לך , אנשים מרגישים שהממשלה מגלה אוזלת יד ואומרים את דעתם - דעות קשות אמנם , אבל רק דעות , כאמור את הקשות ממש את לא רואה - והאמיני שיש כאלה גם מהצד השני שנמחקות , והרבה . אני נוסע הרבה בכבישי הארץ ורואה את הכתובות על הקיר , תרתי משמע , מה שקורה כאן זה עדין . אני שומע את ח``כ טאלב א-סנע מדבר ומתחלחל , שומע את רחבעם זאבי ומקבל צמרמורת ...... אז למה דעתם של הנוכחים מפריעה ? ועוד שאלה : לסגור את הפורום ? ואני מזמין אותך לשיטוט ברשת ולראות שהפורום הזה מנוהל על ידי תפוז ולא הפך לסתם קיר גראפיטי .

העלמה 9

New member
אלוני

ידעתי שתשלוף לי את חופש הדיבור ממרבצו.. לא אני חושבת שפורום כזה הוא חשוב, ונכון שאין יותר קל מלמחוק הודעות. הורי חינכו אותי לסובלנות כלפי אחרים, ואכן אין לי בעיה לקרוא דברים ולהביע את דעתי , להסכים או לא להסכים עם עמיתי המכובדים פה בפורום.זה חלק מהעניין, לא צריך להסכים -צריך לכבד. אני נגד סתימת פיות חד וחלק.אבל- ויש כאן אבל יש גבולות שקשה לי איתם.קשה לי הודעות שבסיומם כותבים כהנא חי- תנועה שהוצא מחוץ לחוק ושאין ספק מה היה הרעיון מאחוריה. קשה לי עם התלהמות חסרת רסן והודעות שמפאת הכבוד אני לא טורחת לצטט אותם כאן. הרי הסיבה שיש לפורום מנהל אינה במטרה ``לסתום פיות`` אלא במטרה לסנן ולו קצת מההתלהמות. לא ביקשתי אותך להיות אלוהים, ביקשתי אותך להיות אחראי. אחראי כי לצערי לא חסרים לנו מתחים, ואין לי ספק ולו הקל ביותר שאיפשהו יש את הכדור הבא בקנה של משהו. זה שכבוד חברי הכנסת שלנו לא טורחים ולו קצת(ואני מתכוונת לרבים מהם מכל גווני הקשת הפוליטית) לחשוב על דברהם לא פותר אותנו מאחריות. גם אני רואה את הכתובת על הקיר- אז מה נשב בחיבוק ידים? נדבר על דמורקטיה נגיד שזה לא יקרה עוד פעם? שלמדנו את הלקח?? סליחה בסרט הזה בדיוק ההינו לפני חמש שנים או אולי גם זה פרח מהזכרון שלנו?

אלוני.

New member
כהנא חי ?

לא שלפתי את חופש הדיבור כארגומנט לסתום את טענותייך, נסיתי להסביר שאני הולך בין הטיפות . בין הרצון לשמוע ( וגם להקשיב ) למגוון דעות לבין הרצון להמנע מהקמת אתר להסתה לכל כיוון . אם היית מבקרת כאן בשבת האחרונה היית רואה שנמחקו למעלה מאלף הודעות שהייתה בהן רק קריאה אחת.. לא שכחתי, ואני מניח שלא אשכח כל חיי , את הרביעי בנובמבר 1995 רצח רבין אינו סיבה למקארתיזם , רצח רבין בעיניי- ובעיניי בלבד, הינו היום שבו מדינת ישראל שינתה את פניה לתמיד . רצח רבין הוא דגל שחור שיתנוסס מעל הדמוקרטיה הישראלית , הוא העננה השחורה שתמיד- אבל תמיד תכסה את השמיים של מדינת ישראל . אבל, צריך להיזהר ולא לעשות בנושא זה שימוש במקומות שאינם קשורים , רצח רבין אינו נותן לגיטימציה למקארתיזם ישראלי . הוא אינו נותן לשמאל ( ובטח שלא לימין ) זכות שימוש ברצח לחיזוק הטענות , ואל לנו לעשות או לרמוז בכיוון . אני עדיין חושב שבמגבלות הקיימות הפורום לא מהווה אתר הסתה ולדעתי הדבר נובע מהקושי לקרא הודעות הנוגדות את דעת הקורא. מבטיח לעשות כמיטב יכולתי כדי שהמקום יראה ``נורמלי``. ומילה לסיום , אלייך , החוכמה היא לא לשבת לבקר אחרים או להשמיץ אחרים שהם גזענים , רשמי את דעתך , השמיעי אותה בקול רם , הילחמי בגזענות כלפי הגזען ולא כלפי השליח . בקיצור השמיעי את קולך , הבמה לרשותך. יום טוב. לא ראיתי שכהנא חי ולמיטב ידיעתי הוא נרצח בניו יורק .

העלמה 9

New member
מקראתניזים??

חוזרת ואורמת - אני נגד סתימת פיות. והסתתרות תחת השליח??? והרני מביע את דעתי כאן לא? אין לי שם כוונה לנסות ולהשתמש ברצח רבין לאף מטרה! נהפוך הוא אני סולדת מהשימוש הפוליטי שנעשה ברצח. הכוונה הייתה שונה. אכן דעתי תושמע כאן אל דאגה. הלוואי ויהיה שקט.

אלוני.

New member
עלמה

פעם היה מסטיק קראו לו עלמה יש לך קשר? או שאת פשוט שואלת : על מה ? ולמה 9 ?

העלמה 9

New member
כי

יש עלם ויש עלמה ו9 כי בא לי. אין לי שום קשר לעלית ומסטיקים עושים לי רע .

למעלה