עלמתי

עלמתי ../images/Emo124.gif

תני רמז או סימן מה קורה? הגיעו ? לא הגיעו? ירד המתח? יש רגיעה? איך מסתדרת? נשיקות

rolan

New member
גמאני גמאני ../images/Emo124.gif

ע ל מ ה
אופו את?... השמיעי קול!... הגיעו, לא הגיעו?... ספרי איך היה לכם החג

yaeli4

New member
עלמממממממהההה../images/Emo124.gif

מחכים לעדכונים. השקט הזה מריח לי לא טוב. מהר לספר מה קורה. אני דואגת.

עלמה 3

New member
שלום לכם ../images/Emo79.gif שלום לכם ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

זהו - היה ונגמר... נסעו... אני מותשת (אנרגתית) היה נחמד , במתפיע המשקיף היה נהדר - באמת נהדר.... הטבעיות שלנו מאד תרמה לאווירה... וכהרגלה של הגרגמלית , שהיתה חייבת להביע ולהראות את מחלת הנפש והקנאה.. אתם לא תאמינו הייתי בהלם - כמה נמוך אפשר לרדת, מה הקנאה גורמת לה לעשות.... כל שעה עגולה היא מתקשרת - לסלולרי של המשקיפה , בכדי להתעדכן און ליין מה הם עשו ומה עושים עכשיו... ואני און ליין בהאזנה... אני הייתי המומה למשע אוזניי, פתאם המשקיפה הרימה את קולה ובקשה ממנה להפסיק , ואז בהמשך משקיפה אומרת לה שהיא לא מסכימה להחליף בגדים ושהיא תלבש מה שהיא רוצה....היא אמרה - אמא זה בסדר אני לובשת מכנס טרניניג שחור וחולצה לבנה וככה ההתמקחות בינהם כשעה והיא מכתיבה לה מעבר לקו שתחליף בדים - החולת נפש הזאת..... לסיכום היה נחמד, האמא ביקשה מהם לחזור בלילה או מוקדם בבוקר... מורכב שיחק אותה, ואמר להם חד משמעי - אתם חוזרים רק באחה"צ....... ומשקיפה מסכנה, היתה כל הזמן לחוצה ללכת על פי בקשת אמה והמשקיף צוחק עליה, כמה היא פוחדת מאמא.... וכל הזמן לחש לה באוזן... תרגעי.. טוב יש לי עוד כל מיני מנעמים , ניגשת להתרענן ואחזור אילכם.. ותודה על התעניינותכם ודאגתכם... אוהבת אתכם עלמה

rolan

New member
אתם רואים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה מה שצריך לעשות... להאמין להאמין להאמין אני כל הזמן אומרת אם נאמין יהיה יופי עלמושקה אני ממש שמחה בשבילכם בואי הנה אל תלכי ספרי עוד....

עלמה 3

New member
המשך...................

הם הגיעו אתמול בבוקר מוקדם כבר , המרכיב עם חיילת ונער מתבגר, שלושתם נכנסו ... מאושרים ומרוצים ומחוייכים... ואני שמרוב התרגשות.. נתקעתי ואת כל המטלות , אפיה וניקיון , לא סיימתי אמרתי למשקיפה יאללה מקלפחת צוננת , ובואי נאפה ונכין מתעמים לכבוד החג ביחד.... היתה מרוצה להפליא ומחוייכת מאוזן לאוזן........... וככה עזרה לי לסיים את עבודות הניקיון, החמיאה לי על שיטת הניקיון ובשקה ללמוד ... לנקות ולבשל ולאפות.... ואז תוך כדי סיפרה ששמורת על מתכוני האפיה הנפלאים שלי... וזכרה את עוגת הגבינה בעל פה... המשקיף, עשה סיור עדכון בבית , סרק הכל הכל לא פיספס כלום, כל פינה וכל נישה... ביקש ללבוש בגדים של אבא... ואני הייתי כל כך מרוצה .. כמה רוצה לחוש את אבא ?????????. נגשתי ונתתי לא לבחור מה שהוא רוצה , מורכב לא אוהב שלובשים את הבגדים.. והיה המום , מיד קרצתי והזזתי אותו לפני שיצא באמירות על בגדיו.. והגברברים יצאו לעשות את עבודות הגינה , גיזום וניקיון..... והשפריצו ותיזזו - אופסססססססססססס שכחתי לצלם ! אבל כזאת תמונה חרוטה היטב בזיכרון........ היום בבוקר.... מיחודת שלי, צעקה למקשיף שיפסיק לקרוא לאבא שלה - "אבא" והמשקיף כמובן אמר זה גם אבא שלי לא רק שלך - ואז בכתה למה הוא קורא לו אבא......... אבל בסך הכל אפשר לומר שהיה נפלא ונהדר חוץ מהלחץ של משקיפה ללכת מוקדם ואביה מתעקש איתה שתישאר עוד ועוד........... זהו נגמר באווירה נעימה - לא תאמינו נמשקיף אפילו נישק אותי בפרידה ואמר הרבה תודה ועד המפגש הבא , שיבוא עלנו לטובה עלמה

rolan

New member
../images/Emo2.gif יוווווווווווווווו

מי היה מאמין... עלמה זה עושה א ו ת י מאושרת לא יודעת למה אבל אני שמחה כל כך נראה לי כאילו אנחנו משפחה קטנה שכל שמחה גוררת אליה את כולם יופי

yaeli4

New member
וווואאאאאאאאאאאוווווווווווווו

עלמה, זה מדהים. זה נשמע מהאגדות. נשיקת פרידה????????? קיבלת נשיקת פרידה??????????? אמאל'ה. אצלי זה לא יקרה בחיים. בחיים לא. יווווווו. עלמה אני מתה. רגע, חכי, הולכת לשתות כוס מים קרים וחוזרת....

קורין1

New member
כייף לשמוע...עושה לי טוב על הנשמה

ואם הכל יעבור היום בשלום אצלי, אוכל לנשו סוף סוף לרווחה... ויעלי, מאחלת שגם לך זה יקרה, שתוכלי סוף סוף להנות מכל המשפחה המורכבת שלך, מכל ה-

קורין1

New member
כייף לשמוע...עושה לי טוב על הנשמה

ואם הכל יעבור היום בשלום אצלי, אוכל לנשו סוף סוף לרווחה... ויעלי, מאחלת שגם לך זה יקרה, שתוכלי סוף סוף להנות מכל המשפחה המורכבת שלך, מכל ה-
לחצתי בטעות על שלח שיהיה לכולנו יום טוב

*יערית

New member
עלמה../images/Emo124.gifהאזי להינה../images/Emo24.gif

אוהבת את החום אנושי שיוצא ממך אישה
אוהבת את הטיבעיות שבך, אוהבת את הנתינה שלך.... ואיך ...איך לא יגיע לך נשיקות ותישבוחות
שמחה..כ"כ שמחה שכך יצא... הנחת הזה מוזרם לכולם...ושרק כך ימשיך
מקווה שנחת אחרי כ"כ הרבה אדרנלין שהגוף שלך שיחרר{ולא בגזים מדובר
}

עלמה 3

New member
יעריתוש - נעביבאשק ../images/Emo24.gif

הרבה תודה, מתוקה שלי - אני נחה בבית.... והיום נשארתי בבית, מיוחדת שלי מאד חולה.....אז אני נחה איתה... אוהבת אותך
עלמה

rolan

New member
עלמושקה

הבטחת סיפורים יאללה ספרי כבר וד"א מה שלום מיוחדת שלנו?

למעלה