עלתה כתבה באתר "לילה" -

TAL BAR ZOHAR

New member
עלתה כתבה באתר "לילה" - ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo45.gif

חברי הפורום הרשמי !! לקראת סופ"ש הקרוב והפרוע ביותר !! חוגגים לענק הסצינה !! ג'ואל בהשקת השיר החדש "חדר ועוד חדר" השקת הקליפ הראשון ובבכורה BOMBASTOS עלתה כתבה בעמוד הראשי של לילה !! חברים, כתבה מדהימה עם חשק של עוד, דודי שרון מדבר מוזיקה !!! לפוצץ תגובות !! זה חשוב !! אני סומך עליכם !! אוהב טל בר -זוהר .

TAL BAR ZOHAR

New member
לגביי ה-5 הזוכים-עידכונים !!!!

פשוט מאוד מגיעים לכניסה עד השעה 1:00 אתם ברשימות של דודי שרון,אומרים את השם המלא ומתחילים להיכנס לפנטזיה !! נראה אתכם שם !! סופ"ש נעים לכולם :]

TAL BAR ZOHAR

New member
לכל בעיה אני כאן בשבילכם כנסו<

לגביי ה-5 זה הטלפון שלי במידה וצצה בעיה. 052-3094000 טל.

אור enjoy

New member
יאא אני מחכה לזה ,טל המון תודה../images/Emo23.gif

רואים שאתה משקיע במעריצים ובפורום וזה הדבר הכי טוב שיכול להיות במנהל:) טיאלוי הולך להיותת סוףףףףףף!!!

ELIRAN ZOAR

New member
איזה כבוד מוואהה אנחנו ברשימה של דודי שרון

והכל בזכות טללללללל טל תודה! המנהל הפקה הכי טוב שיכול להיות לצמד הזה! לא מחליפים אותך לעולםםםםם נאבר אבררררררר פי מיליון יותר טוב מריקי גבסו המגובסת הזאתי :) חיחיחי

ELIRAN ZOAR

New member
כתבה מושקעת ... ביותררררר קראתי מילה מילה

אוהב המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהב עד השמיים אחח כמה שאני אוהב את ההרכב הזה!!!

אור enjoy

New member
אהבתי ת'כתבה בא לי על האלבום כבררר

ואני כ"כ מחכה ליום שישי יהיה סוףףףףף הדרךךך!!!!!!!!!

כתבה טובה ,אהבתי מאוד ,מחר התעלפויותתתתתתתתתת

אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי סיבה למסיבהההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< נתראה שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה