עלתה לי שאלה במוחי הקט.....

liran b

New member
עלתה לי שאלה במוחי הקט.....

האם לדעתכם זה טוב להכיר בנות באינטרטנט...

נריה_ה

New member
טוב או לא זה יחסי

יש הרבה צדדים לנושא בקצרה: דרך האינטרנט אתה מכיר בעיקר את האופי של הבת ואתה לא מכיר את המראה... עכשיו תגיד אתה מה יתרן ומה חיסרון... חוץ מזה הרבה בנות באינטרנט ממש לא רציניות בנוגע לכלום, ולוקחות את הכל כמשחק... נריה

לך לירן........../images/Emo13.gif

והנה תשובתי ..... אני חושבת שהאינטרנט הוא אפשרות לכל מיני דברים ... וכן , גם בשבילך להכיר ,, למה לא.........? יש אפשרות להכיר לכל סוג של מטרה.... פשוט תריך לדעת לזהות את האדם,ומה שהוא מחפש... אני מכירה הרבה דוגמאות, על אחת שהכירה מישהו דרך האינטרנט והיום הם חברים ועל אחת התחתנה עם מישהו שהכירה באינטרנט,,, פשוט צריכים להיות עם ראש פתוח..... אך גם זהירים..... חוקרת.....

זה מצויין

את חברה שלי הכרתי באינטרנט ואנחנו חברים שנה ו-4 חודשים (מאושרים) מחר !!!!!!!!! DJ made in israel

דבר ראשון....

צריך מאוד להיזהר, יש הרבה אנשים שקרה להם רק אסונות מזה, למשל, הילדה בת ה-13 שהכירה מישהו באינטרנט והוא אמר לה שהוא בן 17, הם היו בקשר 3 שנים והוא גרם לה להתאהב בו, בסוף התגלה שהוא היה בן 68 ובנוסף לכל הוא גם ניצל אותה מינית בגיל 16, או על הנער שהכיר את הערבייה מרמאלה והיא אמרה לו שהיא תיירת, בסוף הוא הלך אלייה ופשוט רצחו אותו. למרות שזה רק במקרים נדירים ומי יודע אולי היו עוד המון מקרים שלא שמענו עלייהם, אבל זה דיי נחמד בפעם הראשונה לדבר עם מישהו/י שלא מכירים, וזה גם דיי נחמד להכיר אנשים חדשים, אני למדתי גם להכיר כל מיני סוגים שונים של אנשים (שלא ממש ידעתי על זה קודם) אף פעם לא חשבתי שיש אנשים כל כך מגעילים ורעים עד שלמדתי להכיר אנשים כאלה כאן באינטרנט, הכרתי כל מיני אנשים שלא שווים אפילו יריקה, אבל גם הכרתי המון אנשים מאוד נחמדים ומצחיקים ומשעשעים שנורא כיף לי לדבר איתם, את הידיד הכי טוב שלי הכרתי באינטרנט וזה היה בפוקס כי הוא לא מאלה שמכורים לאינטרנט או למחשב, הוא אפילו לא אוהב את זה במיוחד, אז הוא סתם החליט לעבוד על אנשים איזה ערב אחד, ובמיקרה הוא החליט לעבוד עליי (לא משנה במה) אבל עקב זה הייתי חייבת לתת לו את המספר טלפון שלי (לא הייתה לי ברירה) ואז דיברנו (בהתחלה פשוט לא סבלתי אותו) אבל הוא נדלק על הקול שלי (אין לי מושג למה) והוא כל הזמן היה מתקשר אליי ומשגע אותי, רק אחרי חודש התחלתי לחבב אותו, והוא בדיוק הטעם שלי, היום אנחנו בקשר כבר 5 חודשים ואני פשוט מתה עליו, הוא הידיד הכי טוב שיש לי, אבל יש בעיה קטנה ומאוד מעצבנת, שהוא גר ליד באר שבע ואני בעפולה, שזה מרחק של 3 שעות נסיעה לפחות, וזה מעצבן כי אנחנו לא יכולים לצאת ביחד מתי שבא לנו, או לראות אחד את השני מתי שבא לנו, וזאת עוד בעיה של להכיר בנות או בנים מהאינטרנט, שלפעמים המרחק הוא גדול עד כדי כך, שזה הדבר הכי מבאס בכל הקשר הזה. הייתי מתה שהוא יגור קצת יותר קרוב אליי, או שאני יגור קצת יותר קרוב אליו. רעות.

זה תלוי

אם הקשר מתפתח - כן. אם הקשר לא מתפתח אז לא. אם הבנות מהאזור שלך אז כן, אם הן לא מאזורך אז לא.

מאוהבת!

New member
לפי דעתי זה דווקא פסדר....

כי דרך המחשב אתה מכיר בעיקר את האישיות של הבנאדם ואת האופי... אני למשל מתכתבת כבר מלא זמן עם איזה ילד אחד נורא חמוד, וכאלה, ולמרות שהוא גר 4 שעות נסיעה ממני, מה זה משנה אפשר לדבר בטלפון, ולהמשיך להתכתב... אני מודה שזה מבאס שגרים כ"כ רחוק אבל לפי דעתי זה דווקא אחלה להכיר בנות/בנים דרך האינטרנט

lital love .E.

New member
משהו מדהים.........

ככה הכרתי את החבר שלי ואנחנו ביחד כבר שנה ו-4 חודשים בדיוק היום אוהבת ליטל

למעלה