עלתה לי שאלה לילדים

עינת

New member
עלתה לי שאלה לילדים

בעקבות השרשור הקודם... מה הוא הורה אידאלי עבורכם?

לוּבּה

New member
וואו שאלה קשה.....|אנ"ה|

אני יכולה להגיד בקצרה איזה תכונות צריכות להיות להורה אידיאלי עבורי:
דאגה[[אבל לא יותר מדי!!]]
שיקשיב למה שאני אומרת ושלא יפסול ישר דברים שלא נראים לו
שיהיה חכם[[כן כן...]]
שלא יחדור לי לפרטיות
שלא יהיה עצבני
שיהיה סובלני
שיאהב בעלי חיים[[נשמע מוזר... אבל זה מה שאני צכה...]]
שיסמוך עליי
שלא יגביל אותי בשעות יותר מדי זה נראה לי פחות או יותר מה שאני צכה... למרות שבטוח שכחתי דברים.. הורה אידיאלי זה משו שקשה להגדיר.... כתבתי פחות או יותר מה חשוב לי
שלי

faith2

New member
הורה אידיאלי../images/Emo9.gif

אממ... הורה שיקבל את בנו/בתו כפי שהוא ללא תנאים יזכור שאת השטויות של היום גם הוא היה עושה אמממ....תמיד יהיה לצד ילדיו לא משנה מה הורה אידיאלי לא חייב להיות רק הורה- אלא גם חבר
וכמובן שזה יהיה הדדי....

charmingirl

New member
הורה אידיאלי?

הורה שידאג לי (אבל לא יותר מדי,שזה יהפוך לדבר רע,אלא במידה הנכונה) שיתמוך בי, שאם אני אצטרך משהו, יהיה לי המקום לפנות ואני לא אצטרך לפנות לעזרה חיצונית,אלא אדע שאני יכולה לסמוך עליו.

שאלה קשה

לדעתי זה הורה שיהיה גם חבר שיהיה באותו הראש כמו הילד שידאג ויאהב אבל במידה הנכונה ויתפשר בדברים :)

jessy19

New member
הורה אידיאלי

עבורי הורה אידיאלי הוא הורה שיודע איפה לשים את הגבולות, כלומר מצד אחד ללטף ולחבק ולהיות רך אבל גם להגביל ואת כל הילדים באופן שווה.

עינת

New member
../images/Emo9.gif התשובה שלי היא...

(ראיתם איך אבא,שלי מתקיל אותי
) שפשוט יקבל אותי כמו שאני שיהיה שם עבורי זאת התשובה שלי בגדול | עינת בת בלי תלונות
|

SoundsOfSilence

New member
ההורה האידיאלי שלי

זה אמא שלי
עם תוספת קטנה. היא פתוחה ונותנת לי חופש והיא דואגת לי. אם היא רק לא הייתה נלחצת כל כך ומשתגעת כשאני מנסה לספר לה בעיה רצינית היה יותר נחמד כי אז הייתי ממש יכולה לספר לה דברים רציניים...

ronibh

New member
נשמע קצת קיט'שי אבל...

פשוט שיאהב אותי כמו שאני... שיעריך ויקשיב לנפש שבתוכי... ושחס וחלילה לא יעיז להשוות אותי לאחד האחים... זה הכל...

למעלה