על אהבה
ומזלות...

Stripperella

New member
על אהבה../images/Emo23.gif ומזלות...../images/Emo36.gif

היום אני רוצה לדבר איתכם על אהבה ומזלות.... אני טיפוס שדיי מתעניין באסטרולוגיה ובכל הדברים האלה...
אז אוליי יש כאלה ששמעו על התאמת מזלות... לדוגמא על המזל שלי...: מזל טלה מתאים לקשת וכו'... אז מה איתכם אתם מאמינים בהתאמה הזאת? אם כשאתם יוצאים אם בן\בת זוג מעניין אותכם איזה מזל הוא? ואם אומרים שהמזל של הבן\בת זוג בכלל לא בשבילך אתה תתיחס לזה? אתם מוזמנים להגיב...

nulila

New member
אממממ זה תלוי..

בדרך כלל כל הקטע באסטרולוגיה.. זה שאנשים רוצים לשמוע שיקרה להם דברים טובים ושהם הכי מתאימים בעולם לבן זוג שלהם.. כי זה נותן להם גיבוי מלא ליחסים . ותמיד יש את מי להאשים.. P: אבל באמת.. זה מדהים אותי לפעמים עד כמה הדברים האלה נכונים.. אבל אני לא ממש מסתמכת על זה.. סתם מציצה בזה לפעמים.. מעלה לי חיוך מידי פעם :)

מזל טוב

תכונות המזל יש בהם משהו, כמובן יש יוצאים מהכלל כי יש את יום המזל ושעת הלידה. אבל בגדול יש תכונות מסויימות שזה אופייני לבני אותו מזל החודש. בקשר לחיזוי האסטרולוגי לדעתי זה שטויות, כי אי אפשר שכל בני אותו מזל יהיה להם אותו חיזוי, אלא אם אתה הולך לבעל מיקצוע שפותח לך באופן אישי לפי תאריך ושעה. מזל טלה-מזל ששייך לאש. נכון? אני צריך לפשפש בספרייה ולבדוק בספרים וכרגע אני מתעצל...

Stripperella

New member
התכוונתי למזלות כללי....

בעיקרון כן התכוונתי להתאמה אבל עזבו את הטלה והקשת זאת רק הייתה דוגמא על המזל שלי... אני מדברת אם אתם מייחסים לפעמים לקשר זוגי את העניין של מזלות והתאמה...

כן

יש משקל בקשר זוגי להתאמה בין המזלות, אבל אם יש אהבה אז היא גוברת מעל הצורך להתאמה של המזל. אם זה לפני ההתאהבות-אז אני בודק אם זה מתאים...

Zoharrr

New member
טוב אז ככה

גם אותי זה מאוד מעניין אבל אני לא מאמינה בזה למרות שאני כן תעניינת מה המזל של מי שאני יוצאת איתו כי אני כן מאמינה בתכונות של המזלות אבל לא בשאר הדברים. למשל ההורים שלי הם סרטן ותאומים וזה אמור להיות מלחמת עולם 3 וזה ממש לא הם כבר המון המון שנים נשואים וטוב להם ביחד(בלי עין הרע טפו-טפו-טפו 555....)חחח

ChilD SouL

New member
מאמינה פחות או יותר.....

כשאני יוצאת עם מישהו בהחלט מעניין אותי איזה מזל הוא, בלי קשר אם הוא מתאים או לא.

yardenj

New member
זה שטויות שבחורות המציאו לעצמן

כדי שיוכלו להסביר את הבנים-"הוא כזה קשת טיפוסי,לא יכול להתחייב". בקיצור,זאת בעיקר נבואה שמגשימה את עצמה שבחורה אומרת-"אין לי מזל עם קשתים",אני חושב שאין שום קשר ממשי בין האופי של הבן אדם למזלו,ולכן,אין קשר להתאמה הזוגית. נ.ב,אני אומר קשת כי זה המזל שלי,לא שזה משנה פשוט זה המשפטים שאני שומע רוב הזמן.

HyPeR SoNiC

New member
אני....

הייתי פעם מאמין בדברים כאלה.... אבל הם רק נכונים לפעמים...... למשל, מה שאמרת על ההתאמה של מזל טלה עם מזל קשת, ממש נכון! הייתה לי חברה שהיא מזל קשת, והיינו ביחד 3 שנים. אבל מצד שני, טלה וקשת הם 2 מזלות אש, מה שאומר ששני הצדדים ילדותיים, תוססים, וחייבים להביע את העמדה שלהם. מה שגורם לריבים, קטנוניות, ודברים כאלה.... והאמת היא שגם זה היה נכון כי היו לנו כמה וכמה בעיות בקשר.... (לא ניכנס לזה כרגע) אבל זה מראה על זה שתיאורתית, 2 המזלות האלה לא כל כך מתאימים.... אז לא יודע.....
אני מעדיף לא לקבוע דעה ע"פ תאריך לידה של בן אדם. אם אני יוצא עם מישהי, אני אהיה מעוניין לדעת את המזל שלה, כמו שאהיה מעוניין לדעת עליה עוד כל מיני פרטים... אבל זה לא מה שיוביל אותי להחלטה.....

בשלולית

New member
אני כן מתייחסת לזה... אבל..

לא יותר מדיי.. זה לא משהו שישפיע כל כך על ההחלטה שלי.. כי אני כן מתעניינת באסטרולוגיה וזה כן נראה לי נכון.. אבל כמו שאורן אמר.. חלקית... ובאמת שהאסטרולוגיה צודקת רק לפעמים.... אני יודעת שמזל עקרב למשל, זה מזל שיש לו אופי מאוד תוקפני ומאוד שחצני... ושוב.. אני לא מכלילה, פשוט זה התכונות שלו לפי מה שאני קראתי והבנתי, וגם ממה שיצא לי להכיר.. אז אני יודעת שאם אני אכיר מישהו שהוא מזל עקרב אני אחשוב טוב טוב אם אני רוצה להיכנס איתו לקשר. מצד שני.. תמיד אמרו לי שמזל אריה (המזל שלי) הולך טוב עם מזל אריה ועם מזל טלה.. ואפשר להגיד שהיה לי נסיון עם שניהם.. וזה היה אחלה של קשר... חוצמזה, אחלה שרשור
מעניין ביותר!! אהבתי!

Stripperella

New member
../images/Emo9.gif

זאת השאלה הראשונה שאני שואלת כאן בפורום ואני שמחה שהשרשור עיניין אותך....

SANGUSUGA

New member
אני לא מאמין באסטרולוגיה

אבל לפעמים עולה תהיה "איזה מזל היא?". אני לא מאמין בהתאמה בין מזלות. לא מאמין בכל השטויות של האסטרולוגיה. אבל כשמישהי אמרה לי שהיא לא יכולה להיות איתי כי המזלות שלנו לא מתאימים, הייתי חייב להתייחס לזה... :\

למעלה