על אהבה....

rasha911

New member
על אהבה....

"איש לא נולד כשהוא שונא אדם אחר, על שום צבע עורו,או הרקע שלו, או דתו.אנשים צריכים ללמוד לשנוא, ואם הם יכולים ללמוד לשנוא, אפשר ללמד אותם גם לאהוב, כי האהבה טבעית יותר ללב האדם מאשר היפוכה" נלסון מנדלה יום אהבה אמיתית לכולנו
רשא

רותי 11

New member
rasha911 יקרה - כל כך נכון

והלוואי שככה זה יהיה באמת גם לאחר שמתבגרים. אבל לפחות אני יודעת שהעולם הולך לקראת זה.

קיסרית01

New member
יום אהבה שמח רשא גם לך ולכולם וגם ממני משהו:

יש לי חיבה לציטוטי אהבה: אהבה אמיתית אינה נגמרת, היא תמיד נשארת - ים. רוגע או סוער, גלי או גבה-גלי, רוגש או מתחמם בשמש - אבל תמיד היא ים. - יהונתן נתניהו אם אתה רוצה שיאהבוך היה ראוי לאהבה. - אובידיוס אשב לצידך כל זמן שתהיי מול נהר זה. ואם תלכי לישון, אשן לפני דלתך. ואם תסעי למרחקים, אלך בעקבותייך. עד שתאמרי לי 'לך מכאן' ואז אסתלק. אך אוהב אותך עד סוף ימיי. - פאולו קואלו { מתוך הספר "על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכי" } זה אנחנו שמזינים את נשמת העולם, והעולם שאנו חיים בו יהיה טוב יותר או גרוע יותר אם אנחנו נהיה טובים יותר או גרועים יותר. וכאן מקומה של האהבה. כי כשאנחנו אוהבים, אנחנו תמיד מתאמצים להיות יותר טובים ממש שאנחנו. - פאולו קואלו { מתוך הספר "האלכימאי" } והציטוט אהוב עליי מכולם: יסוד האושר הוא אהבת האמת בשכל, אהבת היושר בחיים, אהבת היופי ברגש, אהבת הטוב במעשה. ובכל הערכים כולם, כל אדם בונה לו אמת, יושר, יופי וטוב בפני עצמו-כפי מידתו. - הרב קוק { מתוך הספר "אורות הקודש" }

למעלה