על אחים והתערבויות

על אחים והתערבויות ../images/Emo122.gif

האם לאח/ות יש לגטימציה להתערב בחינוך שהורים מקנים לשאר ילדיהם
פרטו...

De Panthera

New member
בטח!

"אמא..הילד כפוי טובה...תראי איך הוא מדבר עלייך!!! האוטו שלי ^____^"

Xsposed

New member
ברור

זה כל אח או אוחת ככה אני הרבה פעמים ביקרתי את ההורים שלי על הדרך שהם מחנכים אותי ואת אח שלי זה כזה בא בטבעיות לעשות את זה , זה לפי דעתי

פילפולה

New member
אני כבר לא מתערבת..

כל פעם שאני משחילה משפט אמא שלי ישר צועקת עלי שאני צריכה להפסיק "לחמם". מה היא חושבת שאני איזו מתבגרת מנוזלת בת 11 שמאוהבת בורוד פוקסיה? פיל

p_nurit

New member
נראה לי שכן, אבל במידה

הם יכולים לייעץ אך לא מעבר

רונישית

New member
טוב,כן.. ../images/Emo110.gif

הרבה.. לי יש שתי אחיות קטנות ושני אחים גדולים<ילדת סנדביץ'> (דרך אגב-חדשה פה
) או שהאחים הגדולים שלי מתערבים כל הזמן.. או שאני.. P:

בעת שיטוטי בתפוז...

ראיתי בשער תפוז פורומים פורום אחים ואחיות. אמרתי "למה לא, אולי יהיה משהו מעניין", ואז פתאום, אני רואה את השאלה הזאת. הרגשתי שזה כל כך נוגע לי שאני חייבת לענות, למרות עצם היותי לא שייכת לפורום אחים ואחיות כרגע (אולי בעתיד, זה נראה מעניין פה). אז היי, אני איילת, בת 16. ולתשובתי - יש לי אח בת 19. כל היום מנסה לחנך אותי. כל הזמן חושב שהוא אבא שלי, אומר לי מה לעשות, מנסה לתת לי ערכים. אני אומרת לו להפסיק להגיד לי מה לעשות, ואמא תמיד אומרת לו להפסיק לנסות לחנך אותי, אבל הוא עדיין טוען שאני בנאדם חסר כל ערכים ונימוסים, ושצריך לרסן אותי. אני שונאת את זה, אני פשוט שונאת את זה.

איימו

New member
בעיקרון אני חושבת

שלא. הם יכולים ליעץלהורים וזה אבל לא להתערב. הבעיה אצלי זה שאני אומרת דברים ולא עושה אותם בעצמי. בגלל שאני הבכורה אני כול הזמן "מחנכת" את האחים שלי....

למעלה