אני קוצץ עם סכין על קרש חיתוך, כמות שאני צריך מיידי לשימוש.כותרת
המספריים לא מוצלחים. לא חותכים קטן והנקיון שלהם בעייתי. אחרי כמה שימושים זנחתי אותם וחזרתי לסכין.וכאן ב 24 ש"ח
מספריים לעשבי תיבול 5 להבים - כלי בית - האתר הגדול בישראל לכלים לבית ולמטבח
חיפשתם מספריים לעשבי תיבול 5 להבים ? באתר כל בית תמצאו מגוון רחב של כלים למטבח, לאפייה ובישול במחיר מעולה, כנסו לאתר לצפייה במוצרים >>www.kleibait.com
קוצץ עם חוט.אוקיי. ודבר אחרון איך אתם ממליצים לקצוץ בצל? עם סכין או שגם לזה יש כלי נוח?
עם יד על הלב זה באמת עובד טוב? אני לא רוצה להתאכזבקוצץ עם חוט.
יש בכל מיני גדלים. יש כאן ב 39 ש"ח. מתארת לעצמי שאפשר גם למצוא בפחות
![]()
גאדג'טים למטבח: הגיע הזמן למהפכה במטבח! | גאדג'טשופ
כאן בחנות הגאדג'טים האינטרנטית תוכלו להזמין כל מכשיר שיתחשק לכם מה שיקדם אתכם בדרכם של השפים הגדולים. כנסו לגאדג'טשופ ושיהיה בישול נעיםwww.gadgetshop.co.il
ניסיתי פעמיים את המספריים - לא היה לי יותר מדי נוח. הבעיה במכשירים שקוצצים את הבצל זה שצריך אותם וברוב המקרים פשוט חוזרים לסכיןעם יד על הלב זה באמת עובד טוב? אני לא רוצה להתאכזב
תוכל לומר לי מה האורך של הסכין? אני מוצא אותה בעליאקספרס ואני אזמין משם כי זה לא דחוף לי. אני רק רוצה לוודא שלא אקבל סכין מיניאוטריתברוב המכריע של המקרים אני משתמש בסכין שף. זה מצריך סכין טובה ומיומנות. אבל זה נכון ומומלץ לכל פעילות החיתוך במטבח.
למצבים החריגים שצריך לקצוץ כמות גדולה, ו/או קיצוץ דק במיוחד, אני משתמש בסכין יעודית, כמו זו שבתמונה (הארוכה יותר). עובדת מצוין, ומתאימה גם למוצרים אחרים, כגון בשר.
25 סנטימטר.תוכל לומר לי מה האורך של הסכין? אני מוצא אותה בעליאקספרס ואני אזמין משם כי זה לא דחוף לי. אני רק רוצה לוודא שלא אקבל סכין מיניאוטרית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.