על איזה סדרות גדלתם?

על איזה סדרות גדלתם?

יאללה רשימה... על איזה סדרות גדלתם, איזה אתם הכי אוהבים?

יומן הנעל האדומה

למי שזוכר, עד לפני כמה שנים שידרו את זה בערוץ 3 ביום שישי ב-12 בלילה. אחחח, אני לא אשכח את הסצינה עם השוטרת שמתחילה להשתרמט על העציר... הממ...היו ימים... מיותר לציין שמייד אחרי שזה היה מסתיים הייתי שולף את קלטת ספיישל המחסן של כאילו משנת 95 וצופה בכאילו מכין לכמוני תירס עד השעות הקטנות של הלילה.. פיצפוצייייייייייים...

nahari potter

New member
רחוב סומסום

סידרה גדולה עם קיפי האדיר יש עוד כמה סדרות כגון: דרדסים, קטקטים, בלי סודות, עמיקו וחבריו, רכבת ההפתעות מוש השור, פשושון, ועוד הרבה

LittleBigGirl

New member
חחחח....

אני גדלתי על חרא אמריקאי. shit i still do כשאין אלטרנטיבה אחרת אז זה מה שקורה....

היה מספיק לראות...

את השכנים מתמסטלים ועושים אורגיות של עשרות אנשים ...בשביל להבין שלא צריך לראות סדרות בשביל לגדול...

LittleBigGirl

New member
אני לא מתכוונת חרא...

במובן הרע. אני מתכוונת למשהו קצת לעוס. גם אני גדלתי על זה ועל בכלל סדרות מאמריקה (כי לא שהיה משהו אחר). אם תראה שידורים חוזרים אולי תבין.

אסאל

New member
המשך שירשור -שינוי נושא ,כנסו....

איזה שיר אתם הכי אוהבים עכשיו? אני נדלקתי על Dream Theatre - Fatal Tragedy להקה בת זונה!!! שיר עוד יותר !!!! ואני מקדיש אותו לחבורת בובי !!!
אז איזה שיר עושה לכם את זה עכשיו?

LittleBigGirl

New member
השיר...

life style of the rich and famous לא זוכרת איזה להקה, אבל מנגנים את זה הרבה ב MTV2

gh0sta

New member
...

ליטלביג, אני הבנתי למה התכוונת, וגם אני גדלתי על כל הסדרות ששודרו בארוץ 6 בערב.. כי פשוט לא היה משהוא אחר :) עכשיו נדלקתי על השיר: Rob Zombie - Dragula Pantera - Fucking Hostile ואני עדין ממשיך לשמוע המון להקות ושירים שונים, אני מקווה למצוא עוד שירים מגניבים לפי הטעם שלי.. :)

gh0sta

New member
שם של הלהקה ´לב´..

Good Charlotte - life style of the rich and famous Tracy Byrd - life style of the rich and famous

gh0sta

New member
´לבג´

אני חושב שהתכוונת ללהקה הראשונה, כי הם להקה :) השם השני הוא זמר..

LaSombra

New member
וואי ווואי.... זאת שאלה קיומית...

יש כל כך הרה שפשוט אי אפשר... אז ככה, לאין פליימס יצא דיסק חדש בשם רירוט טו רימיין, ובגלל היותם אלוהיים, מן הסתם יש בו כל כך הרבה שירים מדהימים שזה פשוט כואב... אבל הכי יפה הוא קלאוד קונקטד (יענו ענן מחובר) שאני פשוט מדמם מהאוזניים כשאני שומע אותו... מצד שני, לדימו בורגיר יש כמה יצירות מופת, בעיקר בדיסק פיוריטניקל אופוריק מיסאנתרופיה (אם הייתי יודע מה זה אומר, אז הייתי אומר: "אלוהים יודע מה זה אומר" אבל אני לא יודע, אז אני לא אומר...) והכי מוצלח שם הוא הקטע האינסטרומנטלי פרפקשן אור וניטי (שלמות או יהירות בתרגום חופשי). אבל יש עוד כל כך הרבה... אורדינרי סטורי של אין פליימס, הייטבריד של צ´ילדרן אוף בודום (לא שיר שעושה צמרמורות אבל סתם שיר חייתי למדי), סלוטר אוף דה סול של את דה גייטס ( at the gates - slaoughter of the soul) ואולי בכלל כדאי שאני אעבור לאנגלית.... dark tranquility - midway through infinity cradle of filth - sleeples slayer - seasens in the abyss ויש עוד הרבה שאני פשוט לא מצליח לחשוב עליהם כרגע... דרך אגב, לכל אוהבי הדת´ והבלאק מטאל, יש להקה בשם דיספאצ´טד (יענו dispatched) יש להם רק דיסק אחד שנקרא מאדרוור (יענו motherwar) והוא ממש מעולה, תורידו אותו...

LaSombra

New member
אני ממש לא מבין...

איך אתם יכולים להגיד על החרא הזה שזה מצחיק?!? עזבו אותכם חרא אמריקאי לא חרא אמריקאי אבל זה פשוט ממוחזר ולא מצחיק!!! אני פשוט לא מבין אותכם... על איזה סדרות אני גדלתי? כמו כל ילד ממוצע בזמני, שוטרים וגנבים, רובוטריקים אבירי האור הקסום... ועוד רבים והטובים כמו חתולי הרעם, ניצי הכסף, קטקטים, זרבובים, החתולים הסמוראים... אלה סדרות... אני אומר לכם, כבר לא עושים טלוויזיה כמו פעם... היום הכל טלנובלות וסדרות מנגה מסריחות...

למעלה