וואי ווואי.... זאת שאלה קיומית...
יש כל כך הרה שפשוט אי אפשר... אז ככה, לאין פליימס יצא דיסק חדש בשם רירוט טו רימיין, ובגלל היותם אלוהיים, מן הסתם יש בו כל כך הרבה שירים מדהימים שזה פשוט כואב... אבל הכי יפה הוא קלאוד קונקטד (יענו ענן מחובר) שאני פשוט מדמם מהאוזניים כשאני שומע אותו... מצד שני, לדימו בורגיר יש כמה יצירות מופת, בעיקר בדיסק פיוריטניקל אופוריק מיסאנתרופיה (אם הייתי יודע מה זה אומר, אז הייתי אומר: "אלוהים יודע מה זה אומר" אבל אני לא יודע, אז אני לא אומר...) והכי מוצלח שם הוא הקטע האינסטרומנטלי פרפקשן אור וניטי (שלמות או יהירות בתרגום חופשי). אבל יש עוד כל כך הרבה... אורדינרי סטורי של אין פליימס, הייטבריד של צ´ילדרן אוף בודום (לא שיר שעושה צמרמורות אבל סתם שיר חייתי למדי), סלוטר אוף דה סול של את דה גייטס ( at the gates - slaoughter of the soul) ואולי בכלל כדאי שאני אעבור לאנגלית.... dark tranquility - midway through infinity cradle of filth - sleeples slayer - seasens in the abyss ויש עוד הרבה שאני פשוט לא מצליח לחשוב עליהם כרגע... דרך אגב, לכל אוהבי הדת´ והבלאק מטאל, יש להקה בשם דיספאצ´טד (יענו dispatched) יש להם רק דיסק אחד שנקרא מאדרוור (יענו motherwar) והוא ממש מעולה, תורידו אותו...