על איזה סורק תדרים אתם ממליצים עד סכום של 320

the one64

New member
על איזה סורק תדרים אתם ממליצים עד סכום של 320

על איזה סורק תדרים אתם ממליצים עד סכום של 320 דולר?! חשוב לי שיקלוט תדרי מד"א יש המלצות?

zukik

New member
כל סורק הכי פשוט ...

או של RADIOSHACK או של UNIDEN יעשה את העבודה שאתה רוצה ....

the one64

New member
יש דגם ספצפי?

האם עדיף שולחני או ידני(ראיתי באחת מהתגובות שעדיף שולחני בגלל איכות המסננים עד כמה הדבר הנכון?) והאם יש מכשיר שקולט את כל כוחות הביטחון? מד"א,כיבוי,משטרה? או שיש מכשיר שבנוסף קולט גם טלפונים אלחוטים?\מוניות וכדומה? והאם צריך אנטנה מיוחדת?

zukik

New member
הרבה שאלות

אנסה לענות לגבי דגם דוגמא זה ... http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2986425&cp=2032052.2032072&parentPage=family יש מכשיר שמסוגל לקלטו (כמעט) את כל כוחות הבטחון גם טלפונים אלחוטים אפשר לקלוט וגם מוניות לגבי מכשיר שולחן אכן המסננים יותר טובים אבל זה חשוב רק במידה ואתה מחובר לאנטנה חיצונית בסביבה עם הרבה רעש ועדיין רוצה לקלוט אותות חלשים (רחוקים) לגבי אנטנה שוב תלויי לקליטת רשתות מקומיות לא משמעותי לקליטה של רשתות רחוקות רצויי אנטנה רחבת סרט כמו DISCONE

the one64

New member
תודה המשך לשאלות חח

מה הכוונה שהוא 'ולט את כמעט את כולם? את מי הוא לא יקלוט? ודבר שני האם יש מכשיר שגם קולט קשר של מטוסים וכדומה? ומה דעתך על המכשיר הזה http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2361947&cp=2032052.2032072&pg=1&y=12&retainProdsInSession=1&x=15&numProdsPerPage=60&parentPage=family תודה!

zukik

New member
תשובות

הוא לא יקלוט את מי שמשדר מוצפן או שידור סיפרתי יש גם סורק שקולט קשר של מטוסים (כמעט כולם עושים גם את זה המכשיר הנ"ל טוב מאוד ..... עונה על כל מה שאתה מחפש

the one64

New member
איזה מכשיר קולט קשר של מטוסים?

כמובן קשר שלא מוצפן.

zukik

New member
כל סקנר שיש לו

תחום של 108-136 MHZ באפנון AM וזה במעט כל מכשיר

the one64

New member
תודה, עכשיו שאלה נוספת

אני יודע שחפרתי אבלח אני חייב תתשובות לכל השאלות מאיפה אפשר לקנות סקאנר? הרי באתר שהבאתה לי זה משלוח רק לארה"ב, ומה ההבדל בין הסקאנרים השונים ובין החברות האם יש חברה יותר טובה באיכות של השידור וכדומה? ואם כן איזה חברה

יש בעיה

לא ניתן לייבא לארץ סורקים ! הציוד יוחרם במכס. אני חושב שאסור לאזין לשידורים שהם לא מיועדים לציבור הרחב. אותך למשטרה !

the one64

New member
אז איך מייבאים בעיקרון?

יש כאלה שיש להם אז איך הם הביאו?

the one64

New member
יש אפשרות לקבל מייל\מסנגר\אייס שלך

משום מה אני לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית

4Z7BGG

New member
סקנר

מה שנחמד הוא שאינך יודע ממש מה אתה רוצה, ומאידך אינך קורא לבד חומר רלונטי. רק להפנות את תשומת ליבך - סקנר אינו ציוד חוקי בארץ, למעט כמה מיוחסים שאיני יודע אפילו להגדיר במדוייק. אני למשל מפשוטי העם ......................... לחובבי הרדיו יש יתרון מסויים - מכיוון שהם רשאים לקנות מקלטים הכוללים בין יתר התדרים שמורשים גם מה שנקרא "תחום קליטה רחב". פונקציית הסריקה במכשירים אלו די מוגבלת, והם לא כוללים למשל קליטה של תדרי רב-גל בהם משתמשים מירב בוחות ההצלה ושאר דברים מסקרנים. במדורי היד השנייה יש לא מעט סורקים למכירה - רובם ניידים. אותם קל להבריח - בניגוד לשולחניים שקשה מאד לייבא. קח גם בחשבון שמציאת תדרים והאזנה היא עבודה סיזיפית וקשה, וכשתמצא מישהו שמחלק רשימות תדרים - זרוק מילה.............................

למעלה