על איזה סכום כדאי +איך ניתן לתבוע בנושא זה../images/Emo35.gif
שלום רב, לפני כחודש, שאלתי שאלה בפורום, אולם עקב תקלה ההודעה לא פורסמה בזמן (ולכן, רק היום ראיתי את התשובה). מאחר ולא ניתן להקפיץ לעמוד הראשון הודעה שנשלחה לפני חודש, והיות ועדיין הנושא לא ברור לי - אני מנסה לשאול שוב.
להלן ההודעה הקודמת: נפילה ברחוב-עקב מדרכה בשיפוצים מה שלא ברור לי הוא: על איזה סכום ניתן לתבוע? כלומר, בהנחה, ש- א. נכון להיום, אינני יכולה להביא הוכחות על נזק גופני כלשהו בגין הנפילה. ב. עו"ד ענבר- את כותבת: "הכדאיות של התביעה נובעת מכך שאם נגרם לך אי נוחות ונזק בגלל הנפילה, הרי שהאשם צריך לפצות אותך עבור כך, שאם לא נפלת בגללו לא היית סובלת" כלומר: מה הסכום, שניתן לתבוע בגין עוגמת נפש בלבד? האם יש אפשרות שאגיש באופן עצמאי את התביעה מול העירייה? ג. לצערי, המוקדים לסיוע משפטי (שנותנים סיוע בחינם) אינם מתעסקים עם דיני נזיקין. לכן, אודה לך, אם תיידעי אותי על כל אפשרות אחרת להגיש תביעת נזיקין. בבקשה...פרסמו הודעה זו בפורום. הנושא מאוד חשוב לי, והיות ואין לי אמצעים כלכליים לשכור את שירותיו של עו"ד, אודה על כל התיחסות!
שלום רב, לפני כחודש, שאלתי שאלה בפורום, אולם עקב תקלה ההודעה לא פורסמה בזמן (ולכן, רק היום ראיתי את התשובה). מאחר ולא ניתן להקפיץ לעמוד הראשון הודעה שנשלחה לפני חודש, והיות ועדיין הנושא לא ברור לי - אני מנסה לשאול שוב.