על איזה סקר מדובר ואיפה הוא?
ד דניאל מילינר New member 11/3/02 #2 טל שלום../images/Emo13.gif איפה שנכנסת לצ´אט של הפורום, אז שם יש כמה אפשרויות, ביניהם צ´אט, סקר, קישורים וקבצים. מקווה שעזרתי... דניאל....
טל שלום../images/Emo13.gif איפה שנכנסת לצ´אט של הפורום, אז שם יש כמה אפשרויות, ביניהם צ´אט, סקר, קישורים וקבצים. מקווה שעזרתי... דניאל....
ב בועז ד New member 11/3/02 #3 לטל שלום-לגבי הסקר..../images/Emo98.gif לטל שלום: היום עלה הסקר הראשון באוויר,בהמשך הביא סקרים נוספים כך שמומלץ להציץ מידי פעם.. בועז
לטל שלום-לגבי הסקר..../images/Emo98.gif לטל שלום: היום עלה הסקר הראשון באוויר,בהמשך הביא סקרים נוספים כך שמומלץ להציץ מידי פעם.. בועז
ט טל פסטמן New member 11/3/02 #5 אההמממ...בועז - הביא סקרים???!!!... עתיד מדבר ב-א´... אעדכן, אביא, אדווח. אף פעם לא ב-ה´, ולכל השאר (כולל דניאל) גם אף פעם לא ב-י´... זהו - סוף השיעור, חופשי...
אההמממ...בועז - הביא סקרים???!!!... עתיד מדבר ב-א´... אעדכן, אביא, אדווח. אף פעם לא ב-ה´, ולכל השאר (כולל דניאל) גם אף פעם לא ב-י´... זהו - סוף השיעור, חופשי...
ט טל פסטמן New member 11/3/02 #8 לדניאל: אתה די מתמיד לכתוב "אני יגיד", "אני יכתוב", וכדומה. אבל אתה בחברה טובה של רוב תושבי הארץ, כך שאין צורך להילחץ...
לדניאל: אתה די מתמיד לכתוב "אני יגיד", "אני יכתוב", וכדומה. אבל אתה בחברה טובה של רוב תושבי הארץ, כך שאין צורך להילחץ...
ד דניאל מילינר New member 11/3/02 #11 תודה טל!../images/Emo8.gif כבר הפנת את תשומת ליבי לעניין... תשאלי את אסף ב אני משתדל לכתוב "אכתוב" ו-"אגיד"... בכל אופן תודה על השיעור! דניאל....
תודה טל!../images/Emo8.gif כבר הפנת את תשומת ליבי לעניין... תשאלי את אסף ב אני משתדל לכתוב "אכתוב" ו-"אגיד"... בכל אופן תודה על השיעור! דניאל....