מנסה להזכר
בעונות
(אפשר להעזר בויקיפדיה - למטה אפשר גם לעבור בין העונות.) עונות 1-3 לא ראיתי התחלתי באמצע עונה 4 שהיתה חביבה אך אני לא יודעת עליה הרבה (ראיתי את העונה רק פעם אחת בשאר העונות יצא לי לראות לפחות פעמיים..כי בעיני פעם אחת לא מספיקה כדי לזכור את הזוגות
) אגב, שמתי לב שרוב העונות שלא ממש אהבתי התחילו באירופה והסתיימו בסין... לעומת זה עונות שהתחילו בסין או בברזיל התחברתי אלהים... האם זה אומר משהו
עונות שאהבתי: 9- העונה הראשונה שראיתי ביס (היא שודרה בעת שעברנו מהוט ליס וזה גם שחיבר אותי ליס עצמו...) 7- עונה עם כמה צמדים בולטים וזאת היתה עונה בהחלט שווה.. אהבתי מאד את הזוג המבוגר שהגיע למקום הרביעי. 5- אהבתי כמה מהצמדים (כמו ש'רלה ומירנה...) 10- זאת העונה השניה שראיתי. בהתחלה לא ממש התחברתי אליה אך בהמשך ראיתי שהיו שם צוותים נחמדים כמו דוויד ומרי ודסטין וקנדיס (שני הצמדים היו אח"כ בעונת האולסטר) 11- עונת האולסטר 13- אני יודעת שהרבה לא אהבו את העונה. גם היו לא מעט משימות שלא דרשו מהם נסיעה עצמאית - אבל סה"כ התחברתי לעונה הזאת. הזוג שזכה היה זוג ששבה את ליבי מהרגע הראשון (עשו את הכל בצורה יפה ועדינה...גם את ה'תרגילים' שלהם...) מאד מצא חן בעיני שזוג שנראה כ"כ קלמזי ולא יוצלח (אך מצד שני היה זוג חביב למדי...) -דן ואנדרו -התברג לשלישת הגמר.. 15- (פה נעזרתי בויקפדיה לגמרי כי שכחתי מה היה בכלל בעונה
) אהבתי את העונה בגלל שהיו בה כמה צוותים נחמדים כמו האחים סם ודן, פלייט טים וביג איזי מהארלם גלובטרוטרס, זב וזסטין ועוד כמה... 17- אני רואה שהיא חריגה... כי היא התחילה באירופה והסתיימה במזרח אסיה
(אם כי לא בסין..) אהבתי את זה שצמד הבנות/רופאות ניצחו
בצורה יפה. לגמר העפילו 5 בנות ובן אחד (הפוך מעונה 16...) 18- עונה של 'סגירת חשבון' זוגות מעונות קודמות שלא ניצחו (באולסטר הקודם היה גם זוג שניצח...) או הודחו בגלל טעויות קטנות. משום מה בעונה הזאת לא היה אף אחד מעונה 13 (אולי לא היו להם שום חשבונות לסגור
) בהתחלה חששתי מהעונה כי היו בה הרבה צמדים (יותר מידי?) מעונה 14 שלא אהבתי. אך בסיכום אהבתי את העונה - ביחוד שהזוגות שלא אהבתי מעונה 14 לא הגיעו לשלבים מתקדמים
עונות סבירות: 8- עונת המשפחות - פחות אהבתי את כל הציוות (לדעתי מאז הם לא חזרו לעשות עונה כזאת רק בגלל המורכבות...) אבל מאד אהבתי את נופי אמריקה
רוב העונה הם היו בארה"ב במס' מדינות ואטרקציות כמו נסא"ה... 12- סה"כ העונה היתה סבירה - הסיבה שהיא לא בעונות שאהבתי היא בגלל כמה צמדים מעצבנים כמו נתן וג'ניפר. ואת האמת שאחרי העונה ה-18 ראיתי שקנט ווקסין גם זוג די מרגיז ומעצבן...
16- כמו עונה 12, העונה היתה סבירה, אפילו סבירה+ - הכל זה עניין של הצמדים. היו אמנם כמה צמדים שחיבבתי מאד כמו האחים הקובואים, אך היו בה כמה צמדים מעצבנים.. לא אהבתי גם את היציאה של הבחורה שנשארה בסוף (אני היחידה שנשארתי בין הבנות...) עונות שלא אהבתי: 6- עונה אנמית למדי. והיו כמה צמדים מרגיזים ביותר כמו ג'ונתן וויקטוריה... 14- אחת העונות השנואות בעיני. לא אהבתי את האמא עם הבן החירש - עשתה יותר מידי תרגילים לא יפים... ובכלל הרבה זוגות בעונה ניסו לעשות תרגילים לא יפים לזוגות האחרים. (כמו מארק ומייקל שהחביאו כלי עבודה כדי להקשות על הזוגות האחרים - הם נענשו בגלל זה והודחו אבל עדיין זה בכלל לא היה יפה...)