על איזה שעון של polar אתם ממליצים

על איזה שעון של polar אתם ממליצים

תראו אני רוצה לקנות שעון של polar עכשיו קודם כול אני מחפש מקום טוב לקנות ואחר כך איזה סוג של שעון על איזה אתם הכי ממליצים אני רוצה גם משהו טוב וגם משהו זול ואם יהיה קישור לשעון שתציעו יהיה מדהים

Tami661

New member
רק לא F6../images/Emo46.gif הוא יותר נח מאשר עובד..

גם כן דוגמא אישית יש לו לשעון הזה ולחשוב כמה "מסכנות" אכלו אותה בהמלצתי זו ההזדמנות להתנצל בפניהן:
לכל מי שהמלצתי על השעון הזה
או שהוא נתקע... אז למדנו לעשות לו reset - או.קיי... אבל אז הוא מחליט להתביית לו על דופק 0 כשכבר מתחיל האימון וברוב חוצפתו גם מראה לי בתום האימון ששרפתי 0 קלוריות ו-60% מתוכן מקורן בשומן
בקיצור... עזוב את הדגם הזה לא רק לי הוא עושה בעיות, לכל מי שאני מכירה שיש אותו... אותן תופעות וכל אחד חושב שרק הוא "מנחוס"

Tami661

New member
ממש לא יודעת כבר../images/Emo4.gif לפני הפולאר

קניתי סיגמא, חשבתי ש... למה לא? גם יפה, גם פונקציות יש לו ושווה לנסות. ואז כעבור כארבעה חודשים התקלקל השעון/ נגמרה הסוללה... נשלח לאנרג'ים לתיקון ובמקביל נרכש הפולאר. בינתיים אני לא מרוצה מהפולאר והסיגמא שוב התקלקל (כנראה שהבטלה לא עושה לו טוב
) ונגמרו לי החלומות
לא יודעת... אה... בעצם כן יודעת יש פולאר אחד כמו של הבד"צית, משהו מה זה משוכלל ומה זה יקר
מצד אחד יש בו מיליון פונקציות שממש לא חיוניות בסוג הפעילות שלי מצד שני הוא תמיד עובד
השאלה היא: האם בשביל כוס חלב שווה לקנות פרה שלמה? המממ... לא חושבת

shiri 80

New member
ובהזדמנות זו לכל מי שנתקל בבעיות

עם הF6 שרשרו כאן אני השבוע אצל היבואנים של פולאר ונראה מה ניתן לעשות .

beeyourself

New member
עוד אין אבל הדיבורים פה מתחילים

להפחיד אותי
מצד אחד הוא חדש לגמריי.. מצד שני אני מכירה מישהי שדיוושה לידי ונתקע לה באמצע השיעור.... נו פולנייה אחת.. מקסימה משהו משהו
.. אבל אני לא מוכרת אותה!
גם לא את השעון בינתיים

talis2

New member
לפי האמא אני בולגריה!!!

אבל בכול מקרה אני חולה עליך !!!

P u s s i c a t

New member
היום...

בסוף השיעור זו שישבה שניים ממני, קיטרה, על זה שבאמצע, ופצאום. והוא נתקע, וזייף. ונותן לה משום מקום נתונים לא קשורים לכלום. שאלתי אם זה ה-F6 היא לא הבינה מאיפה ניחשתי בכזו קלות. סיפרתי לה. הזמנתי אותה ועוד כמה בנות שחוות אותה בעיה (הן בריצה) להכנס ולהצטרף לשרשור שלך. נקווה שיכנסו

ronili2

New member
../images/Emo4.gifקניתי לפני חודש ו....

הוא עשה לי בעיה בינתיים פעם אחת על מכונת ריצה ....דופק 0 אחכ 30% וזה בטוח לא נכון כי הייתי על דופק לפחות של 165 . בספינינג לא ראיתי בעיה כי אני לא כל הזמן מסתכלת עליו ואולי הוא גם מתאפס. מה כדאי לעשות? הוא ממש חדש! כ"כ מאכזב, אחרי כל הסקרים וההמלצות קניתי, ומכל התגובות עכשיו ממש התאכזבתי. אני אשמח להשתתף בכל פניה/בקשה ליצרן. יום טוב, רוני

הזאהיר

New member
אני מבינה ש...

ככל שהם מתקדמים ומשתכללים הפולאר אזי מצד שני הם מאכזבים זה מזכיר לי שהיה לי פולאר מדגם שאני כבר לא זוכרת אותו ולפני 3 שנים גנבו לי אותו ואז רכשתי את הגדם M32 שהוא גם היה טוב אבל באיזה שהוא שלב החליט לעשות "קונצים" ופתאום הוא לא מסתנכרן למד הדופק פתאום הוא קורא לי דופק של מדדים אחרים או שהוא מתקבע לי על 220 פעימות ובסוף השיעור מראה לי ששרפית 48 קל' על 55% שומן!!!!! חחחחחח זה מזכיר לי מתאמנת עם איזה שעון דופק מה זה "מהיימן" שמראה לה כל הזמן דופק 209 ואנסח זאת כך, אם 50 - 45 סיבובים לדקה ומנוחות בין לבין אז אשרי לה על ה 209! חושבת שבפעם הבאה אלך על דגמי ה S בנתייםי עוד לא שמעתי תלונות על הדגם הזה!

ilan1998

New member
מה התקציב?

זול=200 שקל? או זול=1000 שקל? לאיזה מטרה השעון - למדוד דופק בלבד? או שאתה מתכוון לעשות איתו משהו יותר מאסיבי.... כול זאת ועוד באתר הבית של פולאר: www.polar.fi www.polar.fi

ilan1998

New member
קח F11

אבל זה מעל התקציב. אם התקציב שלך כה דל לשעון תקח שעון דרך קופ"ח כללית או מכבי או מי שיש להם הסדר - תתקשר אל קופת החולים בה אתה חבר תשאל. אם נותנים דגם פשוט ובסיסי במחיר נמוך מאוד. אני אישית חושב שF11 זה מתאים לנוח(F6 עושה לעיתים בעיות). אם אתה רוצה לעלות בתקציב - תקח את AXN300 זה השעון הכי יפה שיש להם ויש לו מלא פונקציות(לא שימושיות...) מחיר משהו כמו 1300 ש"ח בהצלחה

snaiberg

New member
F11

יש לי אותו הוא טוב יש לו המון פונקציות אבל לדעתי מתאים להרבה סוגי פעילות

למעלה