על אם הדרך - שיר שכתבתי

על אם הדרך - שיר שכתבתי

בס"ד קו האופק הרחוק כמו סוגר הדלת ולא אדע מה לי נקבע בעולם הזה זחוק להמשיך ללכת ולא משנה אם טוב או רע פזמון: וגם אם נעצור על אם הדרך אולי בשביל לבחור איזה נתיב אך בידינו כאן טמון הערך כשתיל אשר שתלנו מסביב גם אני וגם אתה כמו נרות לרוח מנסים לשרוד את ההווה מחפשים פינה שקטה להרגיש בטוח וכמונו כך הרבה פזמון: וגם אם נעצור על אם הדרך אולי בשביל לבחור איזה נתיב אך בידינו כאן טמון הערך כשתיל אשר שתלנו מסביב מכל הלב לחברי פורום C.P. (שימוש כל שהוא במילות השיר מותר רק עם האישור ממני)

לפני שתכניסי יש לתקן

נפלה שם טעות אנה תקני " בעולם הזה זחוק" צריך להתחלף ל" בעולם הזה זה חוק"

שי יפה להעניק לאמא../images/Emo140.gif

בס"ד הקשר איתך התחיל בתבור אותנו הובלת כך מאז העיבור גם כשקשה את אומרת קדימה ומוסיפה לצידכם יש את אמא לך נאחל רוב שנים של שמחה שתראי בם האושר ואת הברכה (כדי להעתיק, לעצב ולהעניק כשי ליום האם או יום ההולדת)

לאברהם

כרגיל, שיר יפה שניתן להעניק גם למי שיש אחיות, ולי יש 5 כאלה, כל הכבוד! קבל
, ליאת.

מי שרוצה שי מיוחד לאנשים מיוחדים

בס"ד אני כותב ברכות בית, ברכת הילוד וברכות מסוג זה שכתבתי גם בסיגנון אקרוסתיכון כלומר: נניח שברצוני לכתוב שיר לליאת אני כותב ליאת כך: ל י א ת ויוצר מהאותיות משהו כזה למשל לך כתובה אות ואיגרת יש ודוגמה תשמר למשמרת אם תבקשו תגלו כי אתם תו וגם אות לזה החותם (במקרים בהם יהיה לי זמן פנוי אשמח לבצע הזמנות בחינם, אך ורק לחברי פורום C.P.)

אברהם

כרגיל, דוגמא מרגשת, אני בטוחה שהרבה אנשים, ואני בתוכם נשתמש בזה. יש דיון שפתחתי, בכותרת "פתיחת דיון חשוב", אשמח אם תגיב, ליאת.

למעלה