על אמנות הנפנוף

סווינג

New member
על אמנות הנפנוף

מבאס אותי שאני לא מתעמקת פה מספיק כי קורה פה הרבה ואני מרגישה שאני מפסידה

מצד שני, לא בא לי להפוך את סוגיה זו של חיי למשהו שאני מתעסקת בו על בסיס יום יומי, (ואולי זו השיטה היחידה "להיגאל"?), בטח כבר דשתם בזה ולא הספקתי לקרוא...

אני תכף בת 34, חוסר הניסיון התחיל להציק לי בגיל 25 והנה אני תכף סוגרת עשור של מוטרדות בלי שום התקדמות. שיניתי דברים בגוף שלא אהבתי וגם זה לא עזר. זה עניין פנימי ולא חיצוני. תמיד אני אומרת לעצמי שאם זה רק יבוא מאדם שיש לי משיכה אליו אז ארוץ על זה וזה לא קורה. ומאחר שלרוב מוחלט של בני האדם זה מובן מאליו זה כנראה משהו בי, שאני אינסטניסטית מדיי, ולא באמת מסוגלת להכניס עוד בן אדם לחיים שלי. נראה לי מציק ואולי מאיים.

כל פעם שהיתה אופציה רצינית חמקתי מזה ורווח לי, הרגשתי הקלה, אבל לפעמים אני חושבת על אופציות שלא ניצלתי וכועסת על עצמי, ואז נזכרת, שמה לעות שלא הייתי מעוניינת? האם זה היה נכון להכריח את עצמי? כי לפני איזה שנה הכרחי עצמי ללכת לספיד דייט, אחד נדיר, של נשים בלבד (הנה משהו שקורה בארץ פעם במאה שנה ולא יכולתי להחמיץ), אני יכולה להגיד בבטחה שזה דיי ריפא אותי מאימת הדייטים. לפני זה לא יכולתי לדמיין עצמי בסיטואציה כזו בכלל.
אני מתלבטת אם אני בכלל יכולה במצבי לפרסם הודעת היכרות כשאני כל כך חצויה ואולי לא בשלה להיות בקשר
, ואולי זה יהיה בכלל פוגעני נכון להתאמן על מישהי מפה עם כל הפגיעות. מישהי מפה רוצה להתאמן בדייטים לא מחייבים? (כאלה שגמגומים ופיק ברכיים יתקבלו בהם בהבנה).

וכן, יש עליי תיק שהסיט או עצר את החיים שלי ממסלולם, אבל להרבה יש כאלה ואני מעדיפה לחשוב שזה מה שעושה אותנו מיוחדים.

בכל מקרה, תודה שאתם כאן, בהמוניכםן, ונורא כיף לי לראות כאן את החבר'ה מהאמיניים (אני conio stdio, פסע קל מאאוטינג עצמי ענקי), באמת צריכה לקפוץ לבקר.
מצטערת אם כבר טחנתם את הנושאים האלה, אני בפיגור בחומר

ismeralda100

New member
היי

למה בעצם לא? אני לא חושבת שכאילו "עובדים על" מישהו גם אם מרגישים שהפגישה היא רק לשם הפגישה (...להתאמן וכו').
מבחינתי הכל בסדר....בהצלחה!

טום גיא

New member
"דייט אימון"

למה שלא תתייחסי לכל דייט פוטנציאלי כאל "דייט אימון"?
פשוט תצאי עם מי שנראית לך, ותלמדי מהסיטואציה. אל תפחדי להיפגע או שהיא תיפגע, במקרה הכי גרוע פשוט לא תפגשי אותה יותר וזהו.
אני לא שמעתי עד היום על "דייט מחייב", ואני מניח שעם בת זוג מתאימה, גם פיק ברכיים וגמגומים יתקבלו בהבנה.

בהצלחה!

סווינג

New member
מסכימה:) אם כי חלק מהנשים התייצבו לספיד דייט

עם מבחנה להפרייה. זה קורה החל מגיל מסויים ולצערי כבר הגעתי אליו.

סווינג

New member
חוץ מזה אתם לא מכירים בדיחות על לסביות?

דייט שני עוברות לגור ביחד.

Student333

New member
שאלה לסווינג

גם ללסביות יש את הקטע הזה שהבת זוג שלך אומרת שכואב לה הראש/היא במחזור כשבא לך סקס? או שהכל זורם?

bmno

New member
אתה לא מאמין במחזור? אתה חושב שזה המצאה?

Student333

New member
לא תמיד. אבל זה תירוץ מוכר.

כואב לי הראש הכי נפוץ. אבל כבר נדוש.

anima25

New member
אני אומרת שתמיד שווה לנסות

תצאי לדייט, אם תרגישי שאת רוצה להמשיך להפגש אז יופי, אם לא מקסימום חזרת לנקודה שהיית נמצאת בה אילולי היית מנסה

ivgy1980

New member
בואי נפגש אחד על אחד!

בתור אחד יותר שרוט ממך, אני מסדר לך ת'שריטה תוך שעתיים.

למעלה