על אף הכל.. תחרות הסופגניות ...

falashmura

New member
התחלתי רק אתמול - אז יש רק 2... :(

לפני יומיים כמעט קניתי ברולדין - אבל הבנק לא נתן לי הלוואה - מה זה המחירים האלה?! ובניגוד גמור למשפט הקודם - קניתי במקום זה מאפה קינמון ב"סינבון" - תמורת 17 שקלים חדשים (הייתי חייב לטעום את זה פעם אחת). זה נחשב כסופגנייה? מבחינה קלורית אני חושב שכן...

אני לא מצטרף לחגיגה השנה...

אולי אחת שתיים בהמשך השבוע, מישהו צריך לשמור פה על הגיזרה חחח

orenkulu

New member
יום של התפרעות

אתמול לבוס שלי הייתה יומולדת אז היום הוא הביא שני מגשי סופגניות מהמאפיה ליד העבודה. יצא שעד 12 הספקתי לפרק שם 3. אח"כ נכנסתי לישיבה וגם שם היו סופגניות (הסוג המתלהב עם חלווה, שוקולד וכל מיני מילואים). אחת הושטה לעברי עוד בטרם הספקתי לומר סמי בורקס. אחה"צ באוניברסיטה גם היה מגש אז אכלתי עוד אחת ושוב בהדלקת נרות אצל חברים בערב. הפנים שלי יקללו אותי מחר...

Russet

New member
אני אקלל אותך מחר.

באסה שאתה יכול לטחון סופגניות כאילו אין מחר...

על אף הכל.. תחרות הסופגניות ...

השנה יחסרו לנו מתמודדים רציניים מאוד בתחרות!! לואיס, ויקה ועוז שלא טמנו ידם בסופגניה וזללו בלי חשבון.... לזכרם נמשיך גם השנה את התחרות כל אחד כותב כמה סופגניות הוא אוכל בכל יום הזוכה הוא מי שיאכל את הכמות הגדולה ביותר של הסופגניות אחרי שמונת ימי החג סופגניה קטנה מזכה את הזולל בחצי נקודה וסופגניה גדולה בנקודה יאללה שיהיה בתאבון תיכף אעשה את הספתח...

נר ראשון

אכלתי היום שתי סופגניות קטנות וטעימות (יש פוטמציאל לעוד אחת) יש לי עד כה נקודה אחת

זה לך על היוזמה

חבל שאני לא יכולה להצטרף לתחרות- אבל מקווה שרבים יצטרפו אליך בתיאבון בהצלחה! וכמובן- חג שמח, מלא אור וקלוריות

orenkulu

New member
פור

יש לי פור של 3 סופגניות מלפני החג אבל בינתיים בתוך החג עוד לא היה סיפתח.

אלישבע9

New member
לפני ובתוך...

אם מדברים על לפני- אז, אכלתי כבר קרוב ל10 סופגניות בחודש וחצי שלפני חנוכה. והיום, אכלתי אחת יפה, שמנה וטעימה!

falashmura

New member
היום בערב - עוד 3

חצי שוקולד, חצי ריבת חלב, אחת ריקה, אחת עם קרם וניל כלשהו. מחר מצפה לדחוף עוד כמה.

למעלה