על אצבע ודיסק ( מאת ר' יהודה הלוי)

talctalc

New member
על אצבע ודיסק ( מאת ר' יהודה הלוי)

ליבי במזרח ואופני בסוף מערב (אני גר ליד הים) אני יודע את אשר אוהב אך איך ארכב? (עדיין מנוטרל חלקית ביד ימין) איכה אשלם שידרוגי ותיקוני בעוד אופני שכובים בסלון,ואני כל היום אכאב (אין על מה להוציא כסף-אי אפשר לצאת מהבית) יקל בעיני עזוב כל טוב מכמורת כמו יֵקַר בְּעֵינַי רְאוֹת עַפְרוֹת דְּבִיר נֶחֱרָב. (אפילו על דירט ג'אמפ הייתי מתפשר עכשיו) יוֹם נִכְסְפָה נַפְשִׁי לְבֵית הַוָּעַד (זה מענה לשבת בבית בכזה יום יפה) וַיֹּאחֲזֵנִי לַנְּדוּדִים רָעַד, (אני נכנס לרעידות) סִבֵּב גְּדָל עֵצָה עֲלִילֹות לַנְּדֹד (יש למישהו רעיון מה עושים? ) וָאֶמְצְאָה בִשְׁמוֹ בְּלִבִּי סָעַד. (חבר'ה תעזרו אני מתחנן) עַל-כֵּן אֲנִי מִשְׁתַּחֲוֶה אֵלָיו בְּכָל מַסָּע, וְאוֹדֶנּוּ עֲלֵי כָל-צָעַד. (אפילו יהודה הלוי בקטע של סיפורי דרך) מי יתן ועוד שהוע, יצאו התפרים ונחזור לרכב לו יהיה רצון אמממממממממממממממממן

alonaski

New member
= יהודה הלוי?... ../images/Emo12.gif זה מוכר לי...

= מקביל לבוגרשוב, לא?...

gilgilm

New member
בואנה ! אלו פסוקי תהילים לרוכבים???

איזה פרק ? תחלים במהירות אתה שומע??

loridori12000

New member
from laura re: raanana group

שלום יש לי בעיה במחשב (?) ולא מצליחה לקבל תגובות מהפורום - וכן לא יכולה לפתוח את ההודעה השניה שלך וגם לא מצליחה להגיע למספר טלפון שלך: אז אנא תעבירי ישירות למייל שלי [email protected] ונהיה בקשר by laura

talctalc

New member
בתמונות הבאות

מובטח דיסקליימר... מעבר לזה זו כבר בעייתך

Eyal Hershtik

New member
ידעתי ! ידעתי !

ידעתי שתתחרפן אחרי יומיים -שלושה ללא רכיבה
. קח את ההצעה שלי - תתקין קרניים וצא לרכב למשהו קליל . אייל

mtbRider

New member
עכשיו תחשוב חודש-חודש וחצי

שאי צריך להיות בגבס....אני כבר שבועיים בלי אופניים...מושבת בבית וכשאני רוצה לקום או משהו אני חייב שמישהו יעזור לי. ללכת לשירותים זה פרוייקט...חחחח ואח"כ עוד יש לי פיזיוטרפיה
יאללה חברים להמשיך לחייך
צ'או ! בעע יש לי עוד להשלים שיעורים !

ares9

New member
יש פתרון על גלגלים

שמעתי שלכסא גלגלים יש שלדה מטיטניום וגלגלים מאלומניום (באמת! - אחרת זה היה כבד מדי לשימוש יום יומי) הכסא קצת רחב אבל נוח ואפשר לעשות ווילי ולהסתובב במקום - ממש אופניים! אחי בקטנה

yoffer

New member
מה זה החוט המגעיל הזה?../images/Emo5.gif

פעם אחרונה שהיו לי תפרים החוט היה שחור והברך כחולה, אצלך האצבע היא שחורה והחוט כחול, מגעיל

tamarbike

New member
יפה!

החלמה מהירה. (לפחות אתה מצליח להקליד..) היום נפלתי על האף..אבל בלי חתכים

t a m i 1

New member
מסכן...

ישר לגלריית התמונות ולספרייה העירונית הקרובה לבית - החלמה מהירה...

yahadas

New member
עכשיו אני מאמינה../images/Emo67.gif

שתי טיפות הדם מהתמונה הקודמת לא שיכנעו אותי. אבל זו, ועוד מצורף לה שיר שמוכיח שאתה מבלה יותר מדי זמן בבית, נו, אפילו בשבילי זה מספיק טוב. יללה, מספיק להתבכיין, תכנס (תעלה) כבר לאוטו (לאופניים) וניסע (הבאתי אותה בשיר קונטרה).

למעלה