על אתונות שקיבלו מלכות...

על אתונות שקיבלו מלכות...

צורה חשיבה מקובעת, ילדותית ועל סף הגבול התחתון של היכולת הקוגנטיבית מובאת כאן ומהוה לצערנו פרופיל עגום אך די משקף של קצינת הקישור הממוצעת בצה"ל... "פוסטמות" כהגדרה בשפתו הציורית של יצחק רבין בזמנו "רק מתחלפות"... באם צה"ל לא רוצה שיום אחד כל חיילי המיל. לא יחטפו "כאבים בחזה" עליו לעשות טיפול שורש יסודי ולהציב ראשית לכל גורמים פיקודיים בעלי יכולת פרסונלית העולה פי כמה על החומר האנושי הדל במיוחד המצוי כיום במערך הקישור.. לידיעת המתעניינים... הקשל"חית (בת 24, קצינה לא מהיום) התחייבה בכתב לאחר לחץ "פיסי מתון" לחתום על כך שלא אקרא למילואים עד להחלטת מיון מסמכים/ וע"ר ,לאחר בירור צו 8 איננו כלול בהתחייבות זו. דרך אגב בעייתי היא רפואית גרידא ואיננה קשורה לקב"ן.

Section

New member
הקובץ

הקובץ הוא אותו אוגדן חוקים על פיו עובד משרד הקישור (או לפחות אמור). בקובץ יש פרק ושמו "הגבלות קריאה", כלומר, מתי אי אפשר לקרוא למילואים. תחת פרק זה (או כל פרק אחר) אין שום הזכרה לגבי ועדות רפואיות! אין שום חוק צהלי הקובע שלא ניתן לזמן חייל (במיל´) הנמצא בתהליכי וע"ר. מטופש ולא הגיוני? כנראה...אבל כל עוד אין כזה חוק אז לא חובה על משרד הקישור לא להוציא צווים. אז לפני שאתה תוקף את קצינת הקישור/קשל"חית שלך, דע שע"פ החוקים היבשים הן צודקות. זה אמנם נראה לא הגיוני וגם לא "פייר" ואולי הן לא בסדר במקרים אחרים, אבל הפעם אין שום דבר המחייב אותן לא לקרוא לך למילואים. וזה שהקשל"חית הסכימה- דווקא יפה מצידה לדעתי (גם אני עושה את זה). מה לעשות? לתקן את הקובץ. קל? לא. יש משהו שהקצינת קישור יכולה לעשות? סביר להניח שלא ממש. אבל אולי אתם יכולים לשנות משהו...

יערה היקרה...

באם לא הובן ההתייחסות יועדה ל"כוכב העולה" בשמי הפורום "קצינת הקישור" המהוללת.. ובמקרה זה לא להתנהגותה של קצינת הקישור בהתייחס למקרה הנדון... באם היית עוקבת אחר הודעות קודמות של אחרים ושלי בפרט, היית מבינה מדוע מקרים אחרים וחמורים פי כמה כמו העובדה שמכר מצא את מסמכיי הרפואיים ליד המזבלה ברחוב הסמוך למיקומה של היחידה שקרים במצח נחושה וגורמים לי ולרבים תחושת אי אמון גמורה בהרכב הפרסונלי של משרדי הקישור.

יערה היקרה...

באם לא הובן ההתייחסות יועדה ל"כוכב העולה" בשמי הפורום "קצינת הקישור" המהוללת.. ובמקרה זה לא להתנהגותה של קצינת הקישור בהתייחס למקרה הנדון... באם היית עוקבת אחר הודעות קודמות של אחרים ושלי בפרט, היית מבינה מדוע מקרים אחרים וחמורים פי כמה כמו העובדה שמכר מצא את מסמכיי הרפואיים ליד המזבלה ברחוב הסמוך למיקומה של היחידה שקרים במצח נחושה וגורמים לי ולרבים תחושת אי אמון גמורה בהרכב הפרסונלי של משרדי הקישור.

Section

New member
אכן הבנתי אבל..

הגבתי יותר לחלק השני של ההודעה שלך עקב העובדה שאתה בטח לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. אז למען יראו וידעו.. חסכתי למישהו שאלה... את זה שאתה לא ממש מרוצה ממערך הקישור שלך הבנתי (זה לא היה כל כך קשה) על זה גם אין לי מה להגיד. רק על מקרים ובעיות, ועל זה בדיוק הגבתי. דרך אגב.. אם אתה מתלוננים על משרד הקישור.. מותר לי להתלונן עליכם?

למעלה