על ביל מטוקיו הוטל!!!

vukbsr

New member
על ביל מטוקיו הוטל!!!

הוא נראה כמו יצור דו מיני.. לא בן ולא בת, מצטערת אבל הוא בכלל לא חתיך והחיוך שלו לא מדהים והוא גם בכלל לא מושך! תראו.. אני לא אומרת שהוא לא מוכשר או... לא יודעת מה... אני בכלל לא מכירה אותו "לעומק" אבל פשוט כולם מתלהבים ואומרים שהוא סקסי וחתיך סורי אבל הוא לא. ראיתם?!- היה כתוב בראש1 שהוא בגד בחברה שלו, במדור "לא רק פופ". בעיתון הלפני אחרון שחולק- זה עם יון תומרקין ועוז זהבי בשער.. לא יודעת.. הוא בכלל לא נראה טוב כמו שכולם אומרים!!! אתם לא חייבים להסכים.. זו רק דעתי. http://gallery.tokiohotel.ru/albums/userpics/mplayerc_2007-12-17_21-59-31-13.jpg

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gifעונה

לדעתך ביל לא מושך. אבל בעיני הרבה בנות הוא כן. וזה לא נכון שהוא בגד בחברה שלו, זה ממש שטויות.

להלהלהללה

אייזה תמוננה שמת שלו,,,שהוא אחחרי הופפפעה:| אני חושבת שביל מקסים,אולי הוא לא חתיך אבל יש לו אופפי,,ממדהים,ואני חושבת שזו זכותך לא לאהוב אותו... ולא הוא לא בבגד בחחברה שלו

lala x3

New member
><

פ'סדר זאת דעתך עליו , זה שאת חושבת ככה זה לא אומר שגם אנחנו . ורק שתדעי .. ראש1 הטעו את כולם . הם לא התכוונו שהם הלכו ושכבו מאחורי הגב של השני , אלא בגדו באמון . עזבי , כשתגדלי תביני .

morandr0

New member
צודקת ../images/Emo9.gif

איכסס הוא כזה יוצור... מה כולן אוהבות אותו?! עם השיער הזוועתי הזה.. ודוגרי הוא נראה כמו בת אתם לא יכולים להכחיש.. בת מכוערת במיחוד... :/ בעע.... טוקיו הוטל... אהבתי רק שיר אחד שלם.... (מונסון, אלא מה?) אימו..?! בעעע.... (לא לקחת אישי.. :) ) פריקים שולטים :) חחחחחחחחחחחחחחח (תלוי איזה..) כמו אבריל
חח

גו3י

New member
חח עלאק פריקים

ואת בכללאמרת אפילו שאת מכירה רק את מונסון זתומרת שאת לא יודעת מי הם ט"ה ושופטת רק לפי המראה ולפי שיר אחד (חרוש)

למעלה