על ביסקוויטים וספריי נגד ג'וקים ...

einat162

New member
על ביסקוויטים וספריי נגד ג'וקים ...

היום בבוקר, בסופר ליד העבודה, עמדתי בקופה רק עם 2 פריטים - ביסקוויטים מתוקים ("פתיבר") ומיכל של ספריי נגד ג'וקים... אומנם אחד למשרד (מתוק לשעות הקשות) ואחד לבית ("שיהיה" כי מה שיש לי כבר חצי גמור, ויותר זול מאשר ליד הבית) אבל מצאתי את זה מוזר משהו....

אז ... סיפורי קניות הזויות מישהו?

nataly36

New member
הביסקוויטים כמלכודת לג'וקים?

אני גרה ב"חור" שיש בה מכולת, אך רוב הקניות - מכל הסוגים - אנחנו עושים בחוץ. כך שדי בקביעות, לכל מקום או סידור שאני צריכה לנסוע, אני בדרך עושה קניות.

מעבר לקניה מרוכזת או גדולה.... כך ביום בו חשבתי שסיימתי את מה שאני צריכה בעיר הגדולה, במחשבה שאני בדרך הביתה ... ידעתי שנותרו לי ירקות בבית, אך הדברים הטריים, "ירוקים" שבדרך כלל לא נשמרים - נגמרו. לכן עצרתי בחנות ירקות גדולה וקניתי סלרי עלים גדול, פטרוזיליה, כוסברה.... באותו הרגע קיבלתי טלפון לגבי משהו טכני במשרד שאני צריכה להיכנס לעשות....
ואני עם פטרוזיליה מבצבצת מהתיק.... סלרי עלים בשקית ורודה.... ממש הופעה מרשימה!
אבל מה אעשה ?! אזרוק את החבר'ה? אסביר לכל המבטים התוהים שנגמרה לי הכוסברה ושאני מתכננת לבשל רוטב עגבניות?!
לא ולא....
במאמצים רצים תקעתי אותם בתיקייה הגדולה שהיתה עימי. בתפילה שלא אתבקש להוציא שום דבר משם!
כשרק הסלרי קצת נתפש בסוגר.....
משום מה,
מאז, כל פעם שהוצאתי משהו מהתיקייה הזאת, נזכרתי במרק ירקות!!!!

einat162

New member
אם כבר, הביסקווטים כמוליך רעל

ואני תוהה - במה את עובדת שלהגיע לעבודה עם שקית קניות כ"כ נורא (טוב.... אז היא ורודה....).

nataly36

New member
זה לא היה לעבודה. הייתי צריכה לגשת לבית משפט

למשהו חשוב, שחשבתי שנדחה ולא יהיה באותו היום....
ושם מאד מקפידים על הצורה וגם מחליטים דברים בהתאם לצורה של הבן אדם, להגיע עם פטרוזיליה או סלרי מבצבץ - ממש לא לעניין!

einat162

New member
ואני חשבתי לתומי שאת עו"ד

שצריכה לחזור לפגישה להיות ייצוגית

למעלה