על בלוגים ושאר ירקות

Tatu4Taty

New member
על בלוגים ושאר ירקות

איך בלוג קשור לפורום אתם שואלים? אז ככה, אני לא יודע אם כבר נעשה כזה דבר או לא אבל החלטתי לפתוח בלוג משלי והקדשתי אותו למכשפים ולניאו-פאגאנים בישראל בכלל ולקהילות מאגיה וכישוף ופאגאניזם בישראל בפרט... אז תכנסו.. לא נעשה שם הרבה עד כה אבל עם מעט הצעות יהיה אפשר לעשות הרבה... הוספתי קישור.

Dia Leoghann

New member
סליחה על הבורות...

אבל מה זה בלוג? זה נשמע כמו שם של יצור ממבוכים ודרקונים...

כרמית.

New member
בלוג זה יומן באינטרנט

אתה כותב בו קטעי יומן, בדיוק כאילו היה יומן רגיל, רק מה, כל העולם יכול לקרוא. ואויה, גם להגיב. די מתמכרים לזה האמת. ואל תשאל אותי איך אני יודעת.

Tatu4Taty

New member
ההבדל הוא

שהבלוג הזה הוא של קהילת הפאגאנים, המאגים והמכשפים בישראל. אז תגובות, הצעות, וגם מחמאות (לא מזיק אתם יודעים...) יתקבלו בברכה.

L e s t a t

New member
חה.. קהילת המאגים

אולי גם נעשה מצעדי גאווה ונדרוש שוויון זכויות מהממסד ונטעון שמפלים אותנו? זה יהיה מגניב לאללה, נסתובב עם סרטים שכתוב עליהם "לעולם לא ישובו ימי השריפה!"

Tatu4Taty

New member
אחרי

שהבהרנו מה זה בלוג? יש הצעות לשיפור ואולי גם פריסה של ידע נרחב יותר על הקהילה בבלוג? ככל שיהיו יותר הצעות כך יותר אנשים יקראו על זה ויהיו פחות בורים בנושא.

suki da yo

New member
באופן כללי על בלוגים

אתה צריך להיות בנאדם מאוד מאוד מסויים כדי להתמיד בבלוג. אני, למשל, נטשתי את ה- lj שלי אחרי חודש וחצי... בין פה לפה, אני לא מכירה את המבנה של בלוגים בישראבלוג (אני מאמינה שלזה אתה מתכוון, כי זה הכי מוכר בארץ) אבל היות ומדובר בבלוג האישי שלך, אני לא חושבת שתוכל להציג בו את הקהילה. או ילצג אותה. תוכל ליצג אץ עצתמך, וזו הטרה של בלוג...

Tatu4Taty

New member
בדיוק בגלל זה

הוא נפתח כבלוג משותף של קהילה ולמרות שב2 הקטעים האחרונים הוא מתמקד ברעיונות שלי הוא מאוד קשור לקהילות במסרים שלו (גם בקישורים...) הרעיון הוא שתביאו הצעות וכקהילה נגבש קטע יומי לבלוג שיעביר מסרים על תרבות המאגיה והכישוף וגם הפאגאניזם בישראל ונרחיב את מוחם של אלה שאין להם ידע נרחב על הנושא, נפזר קצת עשן ונעלה בעיות אקטואליות לקהילה ובכך נתרום לפיזור העשן סביב הנושא

Tatu4Taty

New member
לאף אחד אין הצעות בנושא?

אני לתומי חשבתי שלהעלות כזה דבר לקהילה יביא שיחות מאוד מעניינות וקטעים בבלוג מעניינים עוד יותר, אם אתם לא רוצים לעשות את זה כפרויקט של כל הקהילה אז חבל... כנראה שאני לבד פה.

Tatu4Taty

New member
זה כל מה שהוצאתם לי?

הכל יסתדר? בטח שיסתדר! אני מנסה להעלות פרויקט ובמקום אני תקע לבד מנסה להעלות רעיונות ממוחי הקודח? איפה הקהילה פה?? גם במאגיה וכישוף לא היו תגובות, מנסים לעשות דברים חדשניים, מועילים ומה מקבלים?! אצבע! זה מה שמקבלים... אוף!!! אני מעוצבן.. אני רוצה שישתפו פעולה, אני רוצה הרבה דברים... אני רוצה ת'כדורי הרגעה שלי כבר!!! אז בבקשה ממכם, אנא, רק כנסו לבלוג עוד פעם אחת.. תקראו את הבעיה האחרונה שהעליתי לסדר היום... תראו איזה תגובות חיוביות ומתעניינות הקהילה קיבלה ותראו כמה שווה להשקיע בפרויקט הזה... אז בבקשה... תנו לי להרגיש שהצלחתי, גם לי יש הברקות והגיע הזמן לקבל עליהם קרדיט גאדס דאמיט!

L e s t a t

New member
אני הדוס השמרן של הפורום

תתמודד או שתרוץ לך מסביב למגדל השמירה...

למעלה