על בנים ועל בנות ובעיקר על אריק 17 ואליו

Plinkush

New member
על בנים ועל בנות ובעיקר על אריק 17 ואליו

שלום לכולכם בעיקר לאריק 17: ברצוני רק להגיד ל``כבודו`` הנכבד מס` דברים אחרי עיון במספר הודעות מובחרות ש``כבודו`` כתב. 1. על מנת לעשות הבהרה קטנה בקשר להומוסקסואלים: בשנות השבעים בערך הפסיכולוגיה שינתה את ההגדרה של המצב מסטייה ומחלה לנטייה מינית, שאינה נחשבת מבחינה פסיכולוגית כלשהי לשום מחלה או א-נורמליות, זה שלאדם יש נטיות כלשהם שאינן מקובלות עליך, לא אומר שהוא סוטה. 2. בקשר לנשים בצבא, שהצבא צריך את המוכשרים ביותר, עכשיו מבחינה היפוטתית, אם תהיה בת עם כושר גופני תואם את דרישות הצבא ותהיה לה מוטיבציה גבוהה מספיק, אז למה שלא תהיה בקרבי?, אם יש בת יותר מוכשרת מבן זה או אחר שמתאים לקרבי, התשלול ממנה את הזכות לשרת ביחידה קרבית? השאלה האם קיימת בת כזו או לא, זה עניין אחר. אבל אתה צריך לתת לבת כלשהי את ההזדמנות לנסות להגיע לגיבושים להיות קרבית, אם תיפול בהם - לא קרה כלום. אם לא אז הרוחנו לנו חיילת קרבית לא פחות מוכשרת מהבנים. 3. יש לך בילבול קל בין שתי מושגים שונים בתכלית. הראשון הוא שוויון, שוויון זה אפשרות לקבל את אותן זכויות וחובות והיא זכות בסיסית בין בני אדם. המושג השני, הוא ``אותו דבר``, אותו דבר זה אומר שמשהו הוא מבחינה פיסית ופסיכולוגית דומים עד שניתן התבלבל בינהם. לכן בנים ובנות שוים (זכות דמוקרטית בסיסית) אך הם לא אותו דבר. 4. עוד זוג מושגים שיש לך בהם בילבול קל הם: 1. סיבולת - היכולת להחזיק מעמד הרבה זמן במאמץ גופני. זה קשור לעיניין כדוריות דם למינהן ואולי לבנים יותר קל לפתח סיבולת זו. 2. כוח סבל - היכולת לסבול, פיסית (כלומר כאב) ונפשית. פה מחקרים הוכיחו שהאישה עליונה בנושא על הגבר, אישה תעמוד בעינויים טוב יותר מהגבר. עובדה קטנה: לאשה תוחלת חיים ארוכה יותר (חומר למחשבה). (דרך אגב לא סתם אומרים שבנים לא היו מסוגלים לעמוד בהריון - ותודה לאל לא נעמוד במבחן קשה זה), לכן בת יכולה ליפול בשבי ולעבור את זה יותר טוב מהבנים, ומה משנה מין הלוחץ על ההדק, האם כדור שיורה בת נורה יותר חלש מכדור שיורה בן?, או באותה מידה בקרב פנים מוך פנים גם לבת יש גמישות וגם היא יודעת להכניס ברכיה לביצים. 5. אני יודע כבודו, אריק 17: שהכל שטויות, הרי כל העובדות שנוגדות את השקפת עולמך הן שטויות, ואתה תוכל למצוא לי מאות עובדות שקריות שהן נוגדות, כביכול, את העובדות והדעות שהצגתי פה. לכן אני מבקש את סליחת כבודו על כל דעותיי האישיות.אתה יודע שזאת ``מגילה`` הרבה יותר קצרה מאלו שאתה כותב? בכבוד רב לכולם בעיקר לטל אריק 17, ואורלי 17 Plinkush

אריק 17

New member
לא הבנתם

לא הבנתם

את הפואנטה שניסיתי להעביר....ואין לי כוח לפתוח שוב בדיאלוג על נושא זה אז היי שלום.....

avipe

New member
בנות יקרות

אני לא יודע מי זה האריק הזה ואם הוא שוביניסט או סתם טמבל אבל מה שבטוח הוא הצליח להשפיע עליכן ותסתכלו כמה זמן ההודעות עליו רצות בפורום הזה... אולי תפסיקו כבר!!!!!!!!! נמאס מהויכוחים המפגרים האלה.... אנחנו לא ילדים קטנים...

אריק 17

New member
mmmmm

זה שמישהו אומר משהו שאתם\אתן לא רגילים לשמוע לא הופך אותי לטמבל וגם לא הופך את זה ללא נכון וזה גם לא הופך אותי לשוביניסט מה שמרגיז אותי הוא שהתשובות של אנשי הפורום הזה בכלל לא מתקשרות להודעות שאני רשמתי למשל כתבתי למישהי פה שניסו כבר את מה שהיא הציעה ומגיבים לי ישוביניסט יטמבל לא נכון...... בקשר לנשים בצבא אני חושב שהנושא נטחן מספיק והגעתי למסקנה שכל נגיעה קלה בנושא תגרום ל-10 פלצנים להגיב בקללות ועוד שטויות לא מוצא חן בעיניכם מה שאני אומר אל תקראו את ההודעות שלי אף אחד לא הכריח אתכם לקרוא את ההודעות שלי , משהו שלא הייתם רגילים לשמוע עדיין לא הופך את זה לשקרי........... הייתי כותב עוד קצת אבל אני ממהר לעבודה..... אני מדבר רק אל סמך עובדות ושוב הנושא נטחן מספיק כאמור אז יאללה לא צריך על כל משפט שלי לכתוב הרצאה...

avipe

New member
לא התכוונתי להעליב

סך הכול רציתי להפסיק את ההודעות והריבים הללו

smdr

New member
יש משהו במה שאתה אומר- ואני בת

ממש אין לי כוח לכתוב את כל דעתי המפורטת- אבל בקיצור- אכן מוכח מדעית כי מסת השריר של הבנים גדולה יותר, כך שאם יגיעו לגיבוש כלשהו בן ובת בעלי נתונים זהים, סביר שהבן יהיה חזק יותר גופנית. אך עם זאת, ישנן מעט מאוד בנות, עם דגש על מעט מאוד, בעלות מסת שרירים גבוהה ויכולות ספורטיביות גבוהות (ואני לא מתכוונת ל- 100 בספורט, כי זה שטויות), שאכן יכולות לעבור את המסלולים הקשים שעוברים הבנים. הבעיה הגדולה היא- שלצבא לא שווה להשקיע את מחיר פתיחת המסלולים האלו למספר כל כך מועט של בנות, זהו בזבוז משווע של כוח אדם וכסף רב. בואו ניקח לדוגמא את קורס החובלים: מאז שהוא נפתח לבנות, כמה ניסו להתקבל? אולי 1000? כמה הגיעו לגיבוש? 200? כמה התחילו את הקורס? 80?(ואני מאוד נדיבה במספרים)כמה חובלות יש? 1. ואם אני לא טועה, טירונות הצנחנים יותר קשה ושוחקת מטירונות החובלים.

למעלה