על בעיות שינה וטיפול לא רפואי

שריק7

New member
על בעיות שינה וטיפול לא רפואי

להלן מאמר - חשוב לדעתי- שמביא עצות רבות לטיפול בנדודי השינה. די אם ניקח מכל תחום: מהתזונה מהתוספים מהחליטות מעט מהמומלץ- יחול השיפור! אצלי זה עזר!!!

daud

New member
מממ...

מעניין אם כל מה שנוגע לבריאים נוגע גם לנו ??? בכל מקרה אני אישית משתמש בתערובת של קמומיל ולשון השור כדי להירדם "עמוק" אם אני לא מצליח או חולה-אני מאמין גדול בהחלמה באמצעות שינה.
לרוב אני מתעורר אחרי דיי הרבה זמן ו בד"כ עם זכרונות של חלומות מוזרים

mira ker

New member
דאוד, אפשר להשתמש בחלומות

ככלי לריפוי. רושמים את החלומות מיד כשמתעוררים. רושמים גם את התחושות בקשר לאירועים. למחרת קוראים את החתלומות הקודמים, ומנסים להבין מה רצה החלום להגיד. בדרך כלל החלום הוא בבואה של חיי האדם בהווה. אבל יש גם רמזים לפתרונות של מצוקות, ואת זה כדי לחפש. יהיה טוף מירה

daud

New member
אני חצי מסכים איתך מירה

אכן החלומות הם בבואה של ההאירועים היומיומיים שלנו לפעמים הם מין מצב בו המוח מעבד את מה שעובר עליו בד"כ ביומיום אבל אני לא מאמין שהם יתנו לנו "פיתרון" שאיליו לא נגיע בערות כאשר אנו מודעים לעצמינו ולסביבה

mira ker

New member
מתוך המון נסיון עם חלומות שלי

ופתירתם לפי השיטה של יונג, מצאתי שאם אני קוראת את החלום למחרת או כעבור זמן מה, אני מקבלת פתרון לבעיה, או דרך לתחילת הפתרון. לפעמים כדאי לשתף אדם שמבין בפתירת חלומות. יהיה טוף מירה

mira ker

New member
דאוד, אפשר להשתמש בחלומות

ככלי לריפוי. רושמים את החלומות מיד כשמתעוררים. רושמים גם את התחושות בקשר לאירועים. למחרת קוראים את החתלומות הקודמים, ומנסים להבין מה רצה החלום להגיד. בדרך כלל החלום הוא בבואה של חיי האדם בהווה. אבל יש גם רמזים לפתרונות של מצוקות, ואת זה כדי לחפש. יהיה טוף מירה

למעלה