על גזענות וקיפוח

orianush

New member
ידוע שגלגל"צ כאלה..

בגלל זה אני לא שומעת את התחנה הזאת

karoleking

New member
אפשר לחשוב שבגימל יותר טוב../images/Emo4.gif

גם שם די דליל במה שקשור למוסיקה מזרחית.

orianush

New member
הם בטוח משמיעים יותר מגלגל"צ

והם לפחות מכניסים את השירים לפלייליסט שלהם

nina41

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif../images/Emo64.gifמזעזע מה שהולך עם תחנות הרדיו

כל אחד קובע לעצמו ונישען על אינטרסים כאלו ואחרים בהשמעת אומנים זמרים/ות ברדיו כל אחד עושה את הדירוג שלו מבלי להיתיחס באמת למה המאזינים הצביעו וזה עצוב מאוד זה מלוכלך לגמריי, אולי עכשיו ליקראת כיפור שיעשו חשבון נפש עם עצמם כל התחנות רדיו למיניהם ובמיוחד גל"צ וגלגל"צ וגם רשת ג'. שבוע טוב לכולם מאיה

karoleking

New member
חחחחחחחחחח ממש הצחקת אותי עכשיו../images/Emo6.gif

אם לא שמת לב, גברת צעירה, זה לא רק בתחנות הרדיו, כל העולם הזה ניהיה אינטרס אחד גדול. נדיר למצוא היום בן-אדם שיעשה משהו אם אין לו איזה עיניין אישי.. זה עצוב אבל זה המצב.

אני עושה המון דברים לשם הנאה בלבד ...

והאינטרס היחיד שיש לי זה להנות ולשמוח , ואם עוד אנשים נהנים ושמחים איתי אז הכל מצויין .

nina41

New member
תאמיני או לא אבל בהחלט שמתי לב

זה לא חדש שהאינטרס קיים בכל דבר ומקום בעולם כולו וכן גם במדינתינו הקטנה והבעייתית יש לומר רק שהגבתי בהאתם לנושא המדובר. לילה טוב מאיה

karoleking

New member
נדמה לי שכבר אמרתי לך את זה

אתה באמת שונה! כבר קלטתי אותך שאתה טוב-לב כזה. אתה אחד מהשורדים האחרונים של הדור הזה של פעם. אלה שעשו דברים לשם שמיים או לשם הנאתם של אחרים! אבל תסכים איתי שזה כבר דור הולך ונעלם, לצערינו. זה מתבטא בכל מקום. אם זה בפוליטיקה, בכבישים, בבתי-ספר, ברדיו, פשוט בכל מקום. אי אפשר לתקן עולם. צריך לנסות לתת לילדינו ערכים שונים ממה שהם רואים בחוץ ולגרום לדור הזה להמשיך עוד קצת.

למעלה