על גייז וחדרי כושר

nir2323

New member
על גייז וחדרי כושר

מה לגייז ולחדרי כושר? האם מועב בחדרי הכושר מסר הומופובי הסוגד למאצ´ואיזם הגברי ? קיראו ותחליטו

לירוי25

New member
שום מסר לא מועבר!

גברים מאז ומעולם רצו להראות טוב ונהנו להשקיע את מירב זמנם ומרצם במכון כושר. לנטיה מינית אין כל קשר!

my self

New member
סליחה?

מאז ומעולם?! עד שנות ה- 90 לערך המראה הגברי השולט, לפחות בישראל, היה המראה המרושל והלא מטופח. אם אתה מתעקש למצות כל מסר שהוא במשפט אחד, לפחות שיהיה נכון.

לירוי25

New member
וזה לאור הסקר שביצעת מתי?

לא יודע מתי אתה התחלת ללכת לחדר כושר אבל אני הלכתי פעם ראשונה בגיל 13 (פרוטקציה מהמדריך) וכבר אז המקום היה מלא בגברברים חסונים ששרפו שם שעות אימון וקלוריות למכביר. מכאן המסקנה שלי. מראה מרושל? אני ממש לא מסכים שכן ההשקעה היא גם חיצונית (לבוש וכיוצ"ב ולא רק פיזית).

Yaniv-DC

New member
אבל מה הקשר

אני יכול להיות חסון ושרירי ועדיין ללבוש סחבות שאפילו בחנויות סוג ב´ לא ימכרו... חוצמזה, מי שלא רוצה מכון כושר - שלא ילך... לא מבין איפה הצליחו למצוא עוד בעייה ולהכניסה תחת דגל ההומופוביה...

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif אני מוחה נמרצות

אל תתפסו אותי במילה - אני לא מכיר סטטיסטיקות - אבל לדעתי רק בעשור שניים האחרונים גברים התחילו ממש להשקיע במראה החיצוני שלהם, לפחות בארץ... הרי עד לא מזמן האישה הייתה זו שצריכה להיות יפה, רזה, בשלנית וחביבה, והגבר.. היה מספיק שיביא כסף הביתה. היום לפחות בקטע הזה יש שוויון מסויים, גם נשים רוצות את הגברים שלהם כוסונים. והומואים, טוב, זה לא חוכמה, הומואים תמיד ידעו שצריך להשקיע במראה החיצוני
ולעניין חדרי הכושר - הלכתי לאברי באדי כמה פעמים וגם אני שמתי לב לאווירת המועדון פנויים-פנויים שיש שם. מבטים, חיוכים.... לי הייתה הרגשה שהכושר הוא רק חלק ממה שאנשים מחפשים שם..

למעלה