על דברים שמקבלים משמעות...

אניהו

New member
על דברים שמקבלים משמעות...../images/Emo29.gif

ראשית שבת שלום לכם.ו..שלום במשמעות של שקט אולי...סוף סוף. רציתי להאיר את עינכם במשהו ששמתי לב אליו. מאז שהתחלתי לכתוב פה יצרתי קשר עם הרבה מהכותבים ולא אשקר-רובן ככולן כותבות.שסיפרו לי והתייעצו איתי וגם אני כמוהן-נפתחתי. היום שמתי לב למן תהליך התפתחות והתפכחות שיש פה בפורום. הפורום הופך למשמעותי בעיני אנשים רבים.כל התגובות ששולחים.כל החיזוקים..לא אהסס ואומר שאפילו האנרגיות...ופשוט נוצרת פה דינאמיקה כל כך חיובית של אנשים שבאמת מוכנים לעזור אחד לשני. תראו את אלין...איזה שינוי מדהים ואיך כולם שמחים מבלי להכירה.תראו את פרח לילה [שאליה יש לי סנטימנטליות מעל ומעבר] שכותבת על אושר. את שלעת שאולי לאט לאט תהפוך משלכת עצובה לרק שלכת ולבסוף אפילו לשמחה. הפורום נותן חיזוקים ומשמעיות לכולם. אתה לא נולך פה לאיבודץ.אתה מקבל מעמד של מישהו בחברת שווים וזה מדהים פשוט. אני שולח לכולם את כל האהבה.החוזק והתמיכה שיש בעולם.וכמובן תודה למי שמנהלת ויוזמת הכל...ובכלל,אני מקווה שעוד אנשים יצטרפו לפורום עם בעיותיהם האישיות ובעזרת כל התמיכה והעצות הם יעברו את השלב הזה בחיהם בידיעה מסויימת שהם לא לבד. בחרתי בירח כאייקון לנושא כי עבורי המשמעות שלא לא תסולא בפז. כמעט כל הודעה שלי פה או בכלל...כל דבר שאני כותב ועוה וחושב במשך היום קשורים לאותו בן אדם [בת] שגרמה לו,לירח,להיות כה משמעותי בחיי ומפה אני שולח גם לה את הירח של חודש אוגוסט שהגיע לא מזמן...במתנה. הפרח שלי פרח.וגם שלכם...ועוד בשעת מבחן!! שלכם ותודה על הפידבאקים עידן

ה מוזה

New member
מין ירח שכזה ...../images/Emo29.gif

תלוי לו בשמיים שחורים וחשוכים.. נקודת אור בכל השחור המאיים הזה .. מין ירח שכזה .. וממרחק של אלפי שנות אור .. בכל ערב מחדש יש לו השפעה .. על זוגות מאוהבים .. על אנשים בודדים.. מין ירח שכזה .. כל כך רחוק ועם זאת הוא שולט על גאות ושפל כאהוב מרוחק השולט בגלי הלב .. מין ירח שכזה.. שבת של שלום, אנשי המכתב..

אניהו צודק../images/Emo24.gifהחיים שלי שונים|לב

אני את השיוני שלי רק התחלתי לפני שבוע בערך וכבר דברים משתנים לטובה שזה ממש לא יאמן , הרבה מכאן שכירים אותיידועים כמה עצובה הייתי וכמה עצבות שררה בי עם ים לש דמעותורחמים עצמאיים. אני שונה מיום ליום אני מציעה לכל אחד מאיתנו לעבור שינוי קטן לטובה ביחד עם כולם כאן , עם אותה אהבה וחיזוקים מכולנו , יש אור בקצה המינררה ותקוה ואמו נה בלילבו של כל אחד צריך לדעת רק לרצות את אותו אור שקורן או חבוי בנו וככה רק ככ נעלה על דרך המלך. אוהבת אותכם אנשים יקרים תודה אניהו על הדוגמא שלי . אניהו הוא איש מאוד יקר לנו .

חיה 35

New member
../images/Emo24.gifאניהו אין כמוךךךךךך

אתה גדולמהחיים, רק היום חשבתי עליך לאן נעלמת? מחכים לשאלות היפות שלך תבוא גם לפורום שלנו. אוהבת רויה

למעלה