על דבר מעצבן במיוחד!

Ootch

New member
על דבר מעצבן במיוחד!

תמיד כשאני קוראת משהו בעיתונות על מייקל ג´קסון, כותבים עליו משהו שקרי ומעצבן. מסוג הדברים שגורמים לבנאדם להחרים את העיתונות במשך שבוע. למשל:
הם כל הזמן חייבים לדבר על המראה החיצוני של מייקל ולהדביק לו כלמיני כינויים לא נעימים במיוחד ("מפלצת" וכו´)
כשהם כבר עושים כתבה על מייקל, הם ממש בקושי כותבים על המוזיקה שלו, או על הדיסק.
משום מה כל הזמן מעירים בהודעות נסתרות על כך שמייקל הגיע "רק" למקום השני במצעדים. למשל בכתבה אחת על קיילי, פתאום מצאתי איזה משפט מקומם: "הצליחה למחוק לגמרי את מלך הפופ" נו באמת!
כל הזמן כותבים שמועות חסרות כל משמעות, למשל שמייקל לא עושה מסע הופעות כי הוא מצונן (בחיי שקראתי את זה!) ושטויות נוספות. מה דעתכם?

stinky guy

New member
את צודקת

זה ממש מרגיז!!! כסוף סוף כותבים עליו משהו זה תמיד משהו גועלי ושקרי וכל כך טחון שפשוט לא בא לי לגמור את הכתבה...
מה מייקל עשה שאנשים ירדו עליו ככה??
בשבילי הוא
ואני תמיד אוהב אותו

Marty McFly

New member
צודקות!!

ולא רק שזה שיקרי, זה גם ירידה נוראית!! לא אמרו דבר טוב על הבן-אדם בתקופה האחרונה, וזה ממש חבל. מייקל ג´קסון הוא דמות מאוד חשובה לדעתי בכלל, לא רק בעולם המוסיקה... ושמכפישים בנאדם ככה, זה לא יפה ולא צודק בכלל... אבל הייתי מאוד שמח כשהוא קיבל את פרס אומן המאה!! (הדבקתי את הכתבה ביומן שלי, ולא אכפת לי שחברים שלי יראו את זה...) אני מודה שהוא ממש לא נראה טוב, בכל דרך שתסתכלו עליו, אז המוסיקה שלו אלוהית!!

mjjman

New member
חברים...

כמו רבים אחרים, גם אני מזדהה איתכם. מה שמפריע לי זה לא שמותחים ביקורת. זה דווקא ליגיטמי, ולא אחת גם בצדק. העניין הוא שהדביקו עליו תווית שלילית, גורפת, שהתוצאה הישירה שלה היא אחת: כל דבר שהוא עושה, כל שיר שהוא משחרר, עובר דרך מסנני ענק המורכבים מאטימות ורשעות צרופה. כך קורה, שיותר מידי אנשים, שניזונים מטבע הדברים מכלי התקשורת, מקבלים בקשר אליו רק אינפורמציה שלילית, סובייקטיבית, שאיננה בהכרח תואמת את המציאות. וזה - לכל הדעות - מעצבן.

Marty McFly

New member
ועוד משהו -

אנשים, נגיד שחברים שלי, מסתכלים רק על המראה החיצוני שלו, וישר אומרים שהוא מגעיל, ושיש לו שירים מגעילים וכל מיני כאלה. זה ממש מעצבן, כי יש לו שירים ממש אלוהיים, אני אחזור על המילה. אני יודע שהוא מכוער, אין מה לעשות - אבל זה לא הכל בבנאדם. וגם כולם זוכרים לו את הקטע עם המשפט, ואומרים שהוא פדופיל ואומרים שזו סיבה נוספת לא לאהוב את המוסיקה שלו... איפה הקשר בין שני הדברים?? מראה ועבר לבין אומנות?? אין ולא אמור להיות קשר בין השניים!!

Ootch

New member
בדיוק מה שהתכוונתי! ../images/Emo113.gif

למשל, למה אוהבים את בריטני ספירס? לא כי השירים שלה יפים, (בעע) לא כי הקול שלה יפה, ולא בגלל שום דבר אומנותי! רק כי היא נראית טוב. וזה מעצבן שכל מישהי שנראית טוב ישר יכולה להכניס קליפ מושקע לאם טי וי בלי להתאמץ, או לטרוח שהשיר יהיה נורמלי. לעומת זאת מייקל ג´קסון יודע לשיר ויש לו מוזיקה טובה. אבל יש את הטפשים שחושבים שאם בנאדם לא יפה זה אומר שהוא זמר גרוע. זה מרגיז! אה ובאמת שכחתי את השמועה עם הילדים הקטנים. נראה לי שסתם ניפחו את הענין. וגם אם לא, זה לא צריך להשפיע על הטעם במוזיקה!

MadonnaFan

New member
זה נכון מאוד...

זה מזכיר לי חוויה טראומטית שעברתי- במקרה זפזפתי לMTV, והייתה שם מעריצה שהלכה לפגוש את ג´סיקה סימפסון... בלעעע... ומה היא אומרת כשג´סיקה סימפסון נכנסת לחדר? לא, לא "השירים שלך פשוט נוגעים בי"... "Ho god! you´re so beatifull! you´re so pretty! Ho my god! You´re SO beatifull!" ל כך נמאס לי מכאלה... אני חייבת להודות שהפנים של מייקל ג´קסון די מפחידים אותי, אבל זה לא מה שאני אומרת כשאני מדברת עליו! מה שחשוב זה כמובן, המוסיקה. ואין ספק, שלצידה של מדונה המלכה (בואו לפורום שלי בהמוניכם! אופס פרסומת סמויה :)) הוא תופס את כס המלכות, המלך. ולדניאל- דניאל יא זבל! בסוף לא קיבלת את הניהול הא?
חי חי... תכננת להעתיק ממני את ההודעה הא? *מחליטה לשתוק כדי שההודעה לא תימחק* @מעיין@ מנהלת פורום מדונה

למעלה