"על דוגמניות ודוגמנים"...

"על דוגמניות ודוגמנים"... ../images/Emo26.gif

ושוב חזרתי...אומנם באיחור אבל אני כאן...
להזכירכם: בכל שבוע, אני מקווה, אני אציג לפניכם מי שאני בחרתי כדוגמן או דוגמנית השבוע ואסביר לכם מדוע...
ואתם? תוכלו לתת הערות, לבקר, לפרגן או סתם להגבי את מה שנראה לכם מתאים........
...
.. והשבוע: מורן גרוס...
את מורן הכרנו, רובנו, לפני פחות משנתיים כשהתחילה לשחק בטלנובלה הישראלית "אהבה מעבר לפינה" בערוץ 22 שמשודרת כיום בשידורים חוזרים לפני החדשות... למורן יש, לפי דעתי, יופי מושך..היא סקסית..היא יכולה להיראות כמו ילדה קטנה ולפעמים כמבוגרת וכל זה בא ביחד עם מנה של קסם אישי שלה.. כיום מורן אחרי קטלוג של "דן קסידי" שמחמיא לה מאוד ומוסיף לעוד מעבודותיה הרבות שלא זכורות לנו כיוון שהייתה אנונימית...בהצלחה בהמשך!
.. אז- לשיפוטכם: שם: מורן גרוס צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה גובה: 172 סוכנות: ארטפורם שבוע טוב...

ƒire

New member
למה? אני אענה לך.

אין לה מראה מתוחכם או יופי מיוחד. שלא תביני אותי לא נכון, היא בחורה יפה, אבל אם תתני לי חצי שעה אמצא לך עוד 5 בחורות יפות בדיוק כמוה. הבנת למה אני מתכוון?

../images/Emo45.gifקבלי ח"ח

בכל תמונה היא נראית שונה חח לפי דעתי.. צריכים לדעת טוב להתאים לה את התאורה, הלבוש והאיפור המתאים , אחרת היא נראית פשוטה מדי ויומיומית.. לא כל דבר מתאים לה. -התמונה השנייה ששמת מאוד יפה, היא נראית שם ממש שונה..

SuGar and SpicE

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gifכל הכבוד על ההשקעה!

היא נראית לא רע.. קצת פשוטה כמו שנאמר, אבל עדיין מאד סקסית.

LipStiK

New member
ח"ח על הטור....../images/Emo70.gif

אני חושבת שמורן יפייפיה.. אולי היא באמת קצת פשוטה אבל גם יש לה משהו מיוחד...

ToryMaster

New member
מאוד לא אוהבת את המראה שלה

יש בה משהו נורא מתנשא, נורא יומרני ומנסה להיות. לוידעת

אדוו

New member
כל הכבוד (:)

בקשר לדוגמנית- יש לה יופי מאד רגיל אבל היא מושכת ונראת טוב. אם נראה אותה לצד דוגמניות אחרות היא תראה לא משו, אבל אם היינו רואים אותה ברחוב הדעה שלנו הייתה משתנה בכללי- נראית טוב .. אין מה להוסיף (:)

AmiTutiT14

New member
לדעתי...

בחורה מדהימה ביופיה. אמנם יש לה יופי רגיל ואין בה משהו מיוחד יותר מידי, אבל היופי הרגיל שלה מקסים בעיני. עובדה שהיא הצליחה בצרפת וכדוגמנית בינלאומית של דן קסידי וקרליין (אני מקווה שאני צודקת..)

למעלה