"על דוגמניות ודוגמנים"...
...

"על דוגמניות ודוגמנים"...../images/Emo26.gif...

להזכירכם: בכל שבוע, אני מקווה, אני אציג לפניכם מי שאני בחרתי כדוגמן או דוגמנית השבוע ואסביר לכם מדוע...
ואתם? תוכלו לתת הערות, לבקר, לפרגן או סתם להגיב את מה שנראה לכם מתאים..
והשבוע:גוצ'ה גואזי... כבר שמסתכלים עליו במבט ראשוני רואים שהוא "לא משלנו", יש לו יופי אירופאי קלאסי, קר אבל כובש... העיניים שלו אכן מדהימות והתמונות השונות שלו נותנות לו "לוק" שונה בכל תמונה כמו שאמרנו על איתי אטיאס..
.. אני חושבת שיש לו עתיד רחב לפניו ועוד נשמע עליו, אבל לא בארץ..בחו"ל הוא יצליח יותר.. לשיפוטכם: גיל: 21 מקום מגורים: רמת גן גובה: 184 חולצה: M מכנס: 30 נעליים: 42 שיער: חום עיניים: כחולות עלייה : בלגיה קמפיינים: ל"לי קופר", "כאוס", "ליוויס", "בוניטה", "וורסצ'ה" ופרסומות טלוויזיה באמסטרדם, ובארץ ל"סלקום", "תנובה", דיגמן בבריסל, מילאנו ופריז. חברה: צמודה מזה 4.5 שנים. עירום? עשה במילאנו, יעשה עירום אומנותי בלבד תמורת סכום הולם. סוכנות: עילית תהנו

קים NY

New member
הלסת שלו קצת מרובעת מדי,

אבל תכל'ס הוא מדהים. חוץ מבתמונה האחרונה..

אדוו

New member
בהחלט אטראקטיב (:)

אבל התמונה האחרונה מזעזעת. בקשר לשם של המדור לדעתי יותר מתבקש "על דוגמנים ודוגמניות" (:) כל הכבוד על ההשקעה

SuGar and SpicE

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאחד הטובים...

אוי, אני נורא אוהבת יופי כזה.. מהבחורים הכי יפים שראיתי בזמן האחרון. לקים - דווקא להפך, יש לו לסת מוצקה, זה טוב.. והתמונה השלישית -
אבל זה רק הטעם המוזר שלי
כל הכבוד על ההשקעה! אגב, למה הוא הגיע לארץ?

אני לא עד כדי כך מבינה...סביר להניח

שהיה לו איזה קמפיין מוצלח בארץ.. וכן- גם אני אוהבת את התמונה האחרונה, אומנותית משהו..

למעלה