"על דוגמניות ודוגמנים"...
...

"על דוגמניות ודוגמנים"...../images/Emo68.gif...

להזכירכם: בכל שבוע, אני מקווה, אני אציג לפניכם מי שאני בחרתי כדוגמן או דוגמנית השבוע ואסביר לכם מדוע...
ואתם? תוכלו לתת הערות, לבקר, לפרגן או סתם להגיב את מה שנראה לכם מתאים....
... והשבוע: הדר רז.. האמת היא שהדר היא מבחינתי התגלמות "היופי הישראלי".. אני נורא אוהבת את הלוק הספורטיבי שלה ועם זאת הסקסי שלה... היא יחסית צעירה ולא ממש מוכרת אבל כבר הספיקה לעבוד בקמפיינים למגה ספורט, אינטימה, בזק סטור ועוד...היא נמצאת בסוכנות "אימאג'".
לשיפוטכם:|סהדגש| שם: הדר רז גיל: 22 מגורים: נס ציונה גובה: 1.78 נעליים: 40 חזה: 88 מותניים: 60 ירכיים: 90 שיער: שחור עיניים: חומות חבר: אין עירום: לא שבוע טוב!!

קים NY

New member
לא אהבתי בכלל.

נראית מן ביצ' כזאת, ועם זאת "יותר מדי" ישראלית. לא יודעת איך להסביר, פשוט לא אהבתי את הלוק שלה.. אבל ח"ח על הטור! :)

SuGar and SpicE

New member
טוב, אולי זה שהיא נראית אגרסיבית..

נובע מכך שהיא מחזיקה נבוט באחת התמונות..
האמת שיופי ישראלי כובש בדר"כ את העולם - ראייה לכך היא כמות הדוגמניות הישראליות המצליחות בחו"ל.

אדוו

New member
חמודה מאד.

לדעתי זה לא נכון שיש לה יופי יותר מדיי ישראלי. יש לה משהו גם בובתי בפנים, חמוד כזה. לא אהבתי ממש את הגבות. ח"ח על הטור ! (וואי צריך למצוא מילה מחליפה לח"ח היא כזו זקנה)

הממ.. דבר ראשון קבלי ח"ח../images/Emo8.gif

דבר שני - יש לה נתונים מעולים
אבללל ... יש משהו בפנים שלה שלא כ"כ אהבתי.. אם מסתכלים על כל חלק בפנים שלה בנפרד הם נראים מאוד יפים וגם ביחד הם יפים אבל לא יודע, יש משהו שלא כ"כ אהבתי.. משהו קצת אגרסיבי ..

למעלה