על דיסטנס בגוף המשיח

הילמאר

New member
על דיסטנס בגוף המשיח

אני מספר על דברים שרואים במרכז הארץ. יכול להיות שבצפון ובדרום הדברים שונים. אני מאמין זה 21 שנה. חבר בקהילתי ובעל תפקידים בה. בזמן האחרון הרגשתי גם בקהילה מצד מנהיג מסוים שעזב וגם מצד מנהיגים אחרים בהתנשאות על המאמינים האחרים. אני זוכר בבירור בשנת 1989 שהפסטור היה מעין חבר של המאמין הפשוט. אליו יכל המאמין לפנות פשוט בכל צרה ולדבר איתו על פשוט כל עניין שבעולם. היום המצב הוא לא כך. אתן לכם 3 דוגמאות אמתיות. אחת- המנהיג אצלנו בקהילה שלעולם אבל לעולם לא היה זמין בנייד שלו (וגם אישתו לא) ולא היה זמין בקהילה והוא היה המנכ"ל של הקהילה ואי אפשר היה להגיע אליו בטלפון או באסיפות כי הוא תמיד טען שהוא עסוק. השנייה- ממנהיג ידוע שאני חבר שלו בפייסבוק . אותו מנהיג בקש אנשים לעשות עבורו איזה ניסוי. התנדבתי, הוא חזר אלי בפניה מתנשאת שבה בקש לעשות לי "חקירת שב"כ". השבתי לו תשובה ישר ולעניין, כל מה שרצה. המנהיג לא השיב לי כלום. שתיקה מוחלטת כאילו שהוא אדם ברחוב. עוד דוגמא היא הפסטור א. שכאשר סיים את לימודי הפסטור פשוט נתק איתי קשר באלגנטיות למרות שהיינו חברים 5 שנים. אי אפשר להגיד לי תיפגש עם הפסטור שלך! אני כבר אחרי 2 פגישות עם הפסטור שלי. הפסטור שלי (הוביק) אמר בפירוש שהמאמינים רשעים יותר מאנשים רגילים. כמובן שיש להם את סליחת החטאים והם יוושעו. כמובן שסלחתי לכולם, אבל אני כותב פה, כי כבר מתעללים בי 20 שנה בגוף המשיח. צריך לזעוק לעזרה, אחרת אם אעשה איזו טעות מה אוכל להגיד לאלוהים?

lion 7

New member
לא להסתכל ימינה או שמאלה

אלא ישר לעבר האדון.. כנס אל תוך החדר הפרטי לבד ותשפוך את הנפש מול ישוע האפיפיור שנודה של מצרים כתב מירב הישרים מלאים ברוחניות לא בשריות, נגיב לביב שר עם כלי הנגינה (העוד) בסגנון מזרחי השיר שמדבר אלינו הוא (כנס אל העדר שלך והתוכח בליל עם ישוע ותמלא את זמנך בלילה בתפילה ומאבק (בסגנון יעקב עם מלאך האל) ודמעות ---אתה הרפורמי זה שממלא את האויר באש שלהבת , מורד לאמת ולצדק ולרפומה מלא כעס כמה נתקלת בהשפלה ובכשלות ומלים קשות , נושא צלב היום וגם מחר חברי אם הזמן נמשך במאבקים ומלחמות ונמשך המצב קשה ובלתי פתיר , אז כנס אל החדר ושפוך את הנפש , תגיד לו זה החמיר ונהיה קשה יותר , אנא פתח את הדלת הרחבה תגיד לו אדוני אני משותק ולא יכול אחי הילמר המיקום הגיאוגרפי או הותק באמונה לא משנה את העובדה שיש לנו תמיד גיהאד רוחני למען שאנו נגדל בגוף החדש שלבשנו בלידה החדשה, כן כן גם אם עוברים 30שנה באמונה , אנחנו עדיין למדים מהמושלם עד לפגישה איתו ואז אנו נהיה מושלמים תחזיקו חזק , ישוע יברך אותך וכל הפורום אמין

למעלה