על האייקונים של היישר מפורום המשנה לענייני לשון העברית, באדיבות טל השחר שאין כמוה
S sjarjar New member 17/6/03 #1 על האייקונים של ../images/Emo43.gif היישר מפורום המשנה לענייני לשון העברית, באדיבות טל השחר שאין כמוה
על האייקונים של ../images/Emo43.gif היישר מפורום המשנה לענייני לשון העברית, באדיבות טל השחר שאין כמוה
י יניבניב New member 17/6/03 #2 אבל הם שכחו אחת העוברת מיד ליד כשאין משהו אחר לישון איתו ההעדפה של מנהל פורום מתכונים
L liat ליאת New member 17/6/03 #4 יניבניב... תצטרך לקשר את שלושת האייקונים האבודים הללו לנושא סקס בכדי שהם יוכלו להצטרף להודעה ההיא
L liat ליאת New member 17/6/03 #9 ../images/Emo179.gif זה הדבר היחיד... שיכול לעלות לי בראש מה הקשר. הייתי מצרפת תמונה שתמחיש, אבל הלורד יהרוגגגגג אותי במקרה הטוב, יעשה ממני קציצות במקרה הגרוע
../images/Emo179.gif זה הדבר היחיד... שיכול לעלות לי בראש מה הקשר. הייתי מצרפת תמונה שתמחיש, אבל הלורד יהרוגגגגג אותי במקרה הטוב, יעשה ממני קציצות במקרה הגרוע
N nani nani New member 17/6/03 #6 ../images/Emo95.gif ומה עם זה?? פשוט יש בעיה באייקון - הם שמו תמונה לא טובה היו צריכים לשים תמונה של ... (לא ארשום את השם מפאת אי רצון לעוד שיר..)
../images/Emo95.gif ומה עם זה?? פשוט יש בעיה באייקון - הם שמו תמונה לא טובה היו צריכים לשים תמונה של ... (לא ארשום את השם מפאת אי רצון לעוד שיר..)
מ מוצרלה New member 18/6/03 #10 חחחחחחח יפה נאני,למדת!!! למרות שהחתימה שלך מדגדגת לי באצבעות , "נאני המנענעת"? הכצעקתה?????
N nani nani New member 18/6/03 #11 זה הכל בגללך ובגלל יניב ../images/Emo25.gif חכי שתראי מה הוא הציע לגביך, תמשיכי לקרוא יש לך עוד הרבה לעבור עליו בינתיים מחכים לך בצ'אט
זה הכל בגללך ובגלל יניב ../images/Emo25.gif חכי שתראי מה הוא הציע לגביך, תמשיכי לקרוא יש לך עוד הרבה לעבור עליו בינתיים מחכים לך בצ'אט