על האפקטים שבסרטי שר הטבעות

אמנון כ

New member
על האפקטים שבסרטי שר הטבעות

היי, קודם כל ברכות על הפורום, וברכות על הזכייה בכל האוסקרים. באמת שמגיע לסרט הזה. לפני כמה חודשים ביקרתי בתערוכת "שר הטבעות" במוזיאון המדע שבלונדון. בעקבות זאת כתבתי כתבה על האפקטים שמאחורי הסרטים. הכתבה התפרסמה באתר שלי וגם בפורטל BSH. אשמח לשמוע מה דעתכם (ניתן להגיב בכתבה עצמה). שיהיה שבוע נפלא, ושוב - מזל טוב!!

•aniviel•

New member
../images/Emo45.gif תודה רבה רבה

גם אני הייתי בתערוכה (פעמיים), פשוט מדהים
(קוראת את מה שכתבת עכשיו)

Ridds

New member
ניבי, יש לך אולי

כתובת כלשהי בה אפשר לברר על התערוכה? אני רוצה לברר אם אולי זה בקרוב יגיע לניו יורק, אני מתה לראות את זה שוב...

Ridds

New member
זה בבוסטון,לא מצאתי כלום על נ"י ../images/Emo10.gif

•aniviel•

New member
אה... ../images/Emo4.gif

אז קשה לי להאמין שיהיה את זה בעוד מקומות בארה"ב כמו שלונדון הייתה העיר היחידה באירופה בה התערוכה הציגה... לא שווה לך אבל לנסוע לבוסטון בשביל זה? (אם זה מאוד רחוק אז אל תשימי לב אלי, אין לי מושג איפה זה כל מקום בארה"ב למרות שהייתי שם 3 פעמים חח)

Ridds

New member
יש מספר שעות נהיגה מכובדות

בין ניו יורק לבוסטון, אבל ממש - ממש קשה לי להאמין שזה יגיע לבוסטון ולא למנהטן (אם כבר יש עיר מכובדת ורצינית לתיירות בארה"ב, אין מה להשוות בין השתיים), אולי זה עוד יגיע. ניסיתי למצוא את הלו"ז אבל נראה שפשוט אין. (זה לא אומר שאם זה יהיה רק בבוסטון אני לא אסע לשם...תמיד אהבתי את בוסטון, שווה ביקור
)

אמנון כ

New member
זה דווקא די קרוב

סה"כ כ- 4 שעות נסיעה ואפשר גם באוטובוס או רכבת. אל תהיה בטוח כל כך שזה יגיע לניו יורק אם זה בבוסטון, אין שום מחויבות, בדיוק כמו שזה היה בלונדון אבל לא הגיע לפריז או אמסטרדם. שיהיה בכל מקרה יום נפלא!

Y. Welis

New member
הי, ברוך השב!

בפעם האחרונה שביקרת, בחול המועד סוכות, הפורום היה שרוי במאבק לחיים.. הפעם אנחנו כבר מבוססים יותר, כמו שאתה רואה, ואתה מוזמן תמיד.

אמנון כ

New member
תודה רבה!

אני אכן רואה ומתפעל מכך שהפורום שוקק חיים. כל הכבוד! ותודה על קבלת הפנים החמה

למעלה