על האשמות שהישרדות VIP מבוים...

Seosi

New member
על האשמות שהישרדות VIP מבוים...

אז, סטילהוק פרסם כתבה של ישראל היום שההפקה מנתבת את הניצחון של נעמה. אני בדרך כלל לא מפרסם שרשורים כאלו, וזה ממש לא ביקורת נגד אף אחד שחושב ככה (זאת תכנית ריאלטי בסופו של דבר) אבל מצאתי כתבה מעניינת שהייתי חייב לפרסם.

לאחר הכתבה שלהם, ישראל היום פרסמו עוד כתבה שבה נעמה מגיבה על האשמות שההפקה עוזרה לה (לחצו כאן). נעמה כתבה באינסטגרם שלה ובעצם הכחישה את כל ההתערבויות של ההפקה נגדה. היא אפילו ציינה במפורש את פרס הפסטה שבו היא ידעה שצריך להיות שם רמז, כי היא צפתה בעונות קודמות ומביניהן עונה 35, שם היה אותו פרס כזכור. היא בנוסף גם מציינת שהמתמודדים האחרים ששיחקו איתה יוכלו לגבות אותה.

אני חושב שזה די נדיר שהיא הגיבה על זה, כי בדרך כלל המתמודדים לא מגיבים על האשמות של עזרה מההפקה. וזה לא במקרים כמו דן או לירון מעונה 7 שגם המתמודדים אמרו שההפקה עזרה להם, עם דן אתם יודעים כבר מה המקרה, ומתברר שבעונה 7 היו הרבה התערבויות, והאשמות שלכאורה לירון קיבלה 2 פסלוני חסינות.

אז אני לא אתמם, אני יודע שבסופו של דבר זה ריאלטי ולא הכל 100% אמיתי. אבל עצם זה שנעמה מגנה על המשחק שלה, גורם לי יותר להאמין לה.

אז, מה דעתכם?
ואני מקווה שאני לא חופר יותר מדי בפורום חחח

Bar EL

New member
מלכה

וסטילהוק יכול להמשיך להתבכיין...בשביל זה יש אותו

Seosi

New member
אני רק רוצה לציין

שאני לא פתחתי את השרשור הזה נגד סטילהוק, זאת פשוט טענה שראיתי נגד נעמה מצידו ומשאר ביקורות. אני לא רוצה לפתוח ביניכם עוד ריב חחח. זה היה נטו כדי להראות את הצד של נעמה שחשבתי שהיה מעניין לקרוא

noamlah

New member
אם טוהר המשחק היה כלכך חשוב לנעמה

היא הייתה יוצאת נגד הזכייה הקודמת שלה ששם הייתה עפה שניה או מקסימום שלישית אחרי דן ומרינה אם לא הייתה את המשימה המושחטת ההיא

באופן כללי בעונה הזו לא חושב שיש התערבות
דמויות כמו אטרקטיביות כמו אלכסה ואורין הודחו מוקדם (ואולי גם אפשר להכליל את ג'וזי ביניהם)
דמות משעממת כמו אסף וגם שקד ולונה שלא ממש צבעוניים בקאסט ואולי הכי אלמוניים בו נשארים עד אמצע האיחוד ופונה מקבלת אופציה לחזרה למשחק למרות שבהחלט יכלו לשמור את האופציה הזאת לנעמה או ליהיא
אז או שאין התערבות או שמי שמתערב לא מבין את הקהל שלו
כי הקהל האספסוף יצעק 'התערבות' רק כשמדובר באנשים שהוא לא אוהב שמגיעים קדימה

עובדה שלא היו תלונות גדולות מהקהל על התערבות לגבי נועם טור, דן מנו או יוסי ומעיין
או לפחות לא כמו פה

כי אם מישהו שאני אוהב מתמזל פתאום מזלו בהתגמשות החוקים אז "אלו חוקי המשחק, זה טוויסטים"

אבל אם מישהו שאני לא אוהב מגיע רחוק על חשבון כאלו שאני אוהב אז "זה מכור, התערבות הפקה"

NP23

New member
כן ברור

גם הזוכה של ה38 ייצא נגד הזכייה שלו
&nbsp

&nbsp
אף אחד לא יגיד משהו נגד מה ששירת אותו

noamlah

New member
סוסי ביסס אמינות

על פי עדותה של נעמה
אני סך הכל אמרתי שאי אפשר לראות את נעמה כאסמכתה לטוהר המשחק כי כשהיה נוח לה קבלה את זה שהמשחק היה מושחט

אם כריס יתראיין עוד כמה שנים לגבי עונה 46 של הישרדות ויגיד כמה שהמשחק התדרדר ומחזירים שחקנים למשחק על ימין ועל שמאל ועוד איך אתהה איך לא מתייחס לזכיה שלו לפני ארבע שנים שכללה חזרה למשחק אחרי שהודח שלישי

אם נעמה מדברת על שחיטות/אי שחיטות ורוצה להיראות כאמינה שתדבר גם על היתרון במיזוג ש נתנו לשבט גיבארו

Seosi

New member
איזה יתרון?

אני באמת שואל כי כבר שכחתי. ולגבי השאר, אני לא בטוח עד כמה נעמה הייתה מודחת ישר אחרי דן ומרינה, אני לא יודע עד כמה רחוק היא הייתה מגיעה, אבל אני לא חושב שהיא הייתה מודחת כזה מוקדם. כן היה לה ראש על הכתפיים, ואני מסכים איתך שהייתה לה בעיה עם גישה, אבל אני חושב שמקומה בשבט היה יחסית טוב. ההדחה של ויקה למשל, היה רעיון של נעמה עד כמה שאני זוכר, ונראה שהיא הצליחה לסחוף אחריה עוד אנשים ויכלה ליצור ברית משל עצמה אם היא רצתה. אבל אני כן זוכר שהיא ממש יצאה על ויקה ממש אחרי שהם הפסידו במשימה, לכן זאת הייתה בעיה של גישה. פה הרגיש לי שהיא יותר התבגרה.

וזה סאוסי לא סוסי

אורישקי

New member
לא היו תלונות על נועם טור ודן מנו?!?!?!?

באיזה עולם אתה חי

כל העונה הזו היו מלא תלונות על זה, הרבה יותר מכתבה מסכנה על נעמה בישראל היום....

סטילהוק

New member
היא יכולה להכחיש עד מחר וברור שמי שכבולים בחוזה דרקוני יגבו

אותה. הם הרי מקבלים כסף מההפקה על השתתפותם, וכל הפרה של חוזה סודיות פירושה איבוד כסף וקנסות. נעמה עצמה היתה פשרה בעונה הראשונה והמושחתת של הישרדות. וכנראה ששום דבר לא השתנה מאז, כי כל עוד מדובר בהפקה ישראלית השחיתות, בימוי המציאות והמשחקים המכורים מראש חוגגים, ויש גם לא מעט מתמודדים שמשתפים פעולה עם זה, אם מרצונם החופשי תמורת כס, או טובות הנאה אחרות, או אם מפחד להפר את החוזה הדרקוני שעליהם הם חתומים עם ההפקה. שלא לדבר בכלל על כך, שגם אם נעמה תכחיש עד סוף חייה, העונה זה כל כך שקוף התערבותה הבוטה של ההפקה במשחק עוד מיומו הראשון, או לפחות השני שגיא הופיע, וההפקה גם אפילו לא טרחה לנסות להסתיר את זה מהצופים, עד כדי כך שהיא כבר משתינה על הצופים ממרומי המקפצה האולימפית וללא שום בושה. כך שכל הכחשותיה של נעמה פשוט מגוחכים ולא מחזיקים מים.

Seosi

New member
היא יכלה גם לא להגיד שום דבר

ככה עשו כמעט כל מתמודד אחר אשר הואשם בעזרה מההפקה. זה שהיא חתומה על חוזה סודיות, לא הכריח אותה להגיב על האשמות נגדה. בכל זאת, עם מסכימים איתה או לא חשוב לשמוע גם את הצד שלה כדי לקבל תמונה יותר עגולה, נקרא לזה כך. אם היו קולות ממתמודדים אחרים שההפקה התערבה לה אז זה כבר היה סיפור אחר.

Bar EL

New member
בעיני

מעבר להדחה הראשונה של רותם הלא מעניינת ההיא, לא הייתה שום התערבות לטובת נעמה ובכללי לא לטובת אף אחד.
לא מבין מה חופרים על זה פתאום, עד שיש עונה אחת שלא מתערבים (ב2 העונות הקודמות ההתערבות הייתה ברורה ואף אחד לא הכחיש)
סופסוף אנשים משחקים את המשחק ועוד בצורה מעניינת!!
הפסל המוזהב הוא לא התערבות הפקה כי כמו שראינו לונא קיבלה אותו, וגם אם היו רוצים להתערב לטובת מישהו קשה לי להאמין שזה היה לטובת לונא...

noamlah

New member
כמו שאמרתי זה דיי ברור

נעמה לא אהודה
ובאופן כללי אין בעונה הזאת איזה חתיכוס או מאמי לאומית
ואין את הקרב של ה"טוב מול הרע" שהאספסוף מתחבר אליו כי פה כולם משחקים, כולם ה"רע" בלי אף אחד ש"הולך עם הלב שלו"
אז האספסוף נזכר להתלונן על התערבויות של ההפקה שבעונות קודמות ממש לא הזיזו לו
לא בגלל שמפריע להם טוהר המשחק אלא מפריע להם שהתוצאות לא כפי שהם רוצים

סטילהוק

New member
רק עיוור לא שם לב להתערבות ההפקה הבוטה והלגמרי שקופה העונה

ולא, דווקא זה שהחזירו את נעמה מהדחה, למרות שגם זה היה די פישי ועשוי לגמרי עם האצבע של ההפקה, זו התערבות ההפקה הכי פחות גרועה מבין כל התערבויות ההפקה העונה. הם הצהירו שעונה כזאת עוד לא היתה, ובזה הם צדקו לחלוטין, עונה מבויימת עם התערבות כל כך בוטה ושקופה לגמרי של ההפקה במשחק עוד לא היתה.

סטילהוק

New member
פרק אחרון מוכיח ומחזק הטענות לגבי התערבות ההפקה

אחרי שהמאובן המוזהב התגלה וההפקה ביקשה מכל המתמודדים להיפטר מהמאובנים שלהם, מה עושה ההפקה המושחתת? נחישתם נכון, מחזירה את המאובן המוזהב למשחק באמצעות המכירה הפומבית. ומי מקבלת אותה? שמחה גואטה שכולם שם רוצים להדיחה כי עלתה להם על כל העצבים כבר.

כך שתטענו כמה שאתם רוצים שאין התערבות של ההפקה העונה, העובדות מדברות העד עצמן. ואין כמו מראה עיניים ומשמע אוזניים.

Seosi

New member
זאת הייתה בחירה שלה...כל אחד יכל לקנות את המאובן הזה..

סטילהוק

New member
תמשיך לספר את זה לעצמך, אולי בסוף גם תאמין...

כמו ביבי השקרן הסדרתי שמרוב שקרים כל חיין כבר התחיל להאמין לשקריו.

amir6661

New member
אני חייב להגיד

שהקטע עם המאובן מאוד מאוד פישי (לא זה מהמכירה הפומבית, המקורי)

כי תחשבו... מה אם היו בעצם כמה מאובנים מוזהבים? נניח שללונא, נעמה, ליהיא ושמחה לכולן היה מאובן מוזהב. אז שברו את המאובן של לונא וראו שהוא מוזהב, וגיא פתאום אומר לכולם לזרוק את שלהם.. ממממ לא חשוד?
כאילו תכלס, הם יכלו לשים שם כמה מוזהבים שרצו ופשוט להגיד לכולם לזרוק אותם אחרי שהמוזהב הראשון נחשף, ואף אחד לא יוכל להוכיח שזה לא קרה.

אם הולכים עם הקונספירציה ממש רחוק אז תיאורטית ההפקה גם יכולה להחליף למתמודד בלילה לפני ההדחה את המאובן שלו במאובן מוזהב אם היא רוצה או ההפך לפי מה שמתאים להם... אבל זה נראה לי קצת far fetched אפילו בשביל ההפקה בארץ.

סטילהוק

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי מכתחילה, וברור שההפקה יכולה לעשות זאת

הרי כל המתמודדים בהישרדות הישראלית חתומים על חוזה סודיות דרקוני ולא יכלים לגלות שום דבר שקורה על סט הצילומים.

למעלה