על האש

salsaman69

New member
על האש

חברה יום חמישי ה 24 לחודש אנחנו עושים על האש בפארק הלאומי ברמת גן כנראה בסביבות 8 ניפגש שם האוכל וכל הציוןד יהייו כשרים אז לא לדאוג אם אתם רוצים מוזמנים להביא בני זוג או סתם חברים אנחנו אוספים 40 ש"ח לבן אדם בשביל לקנות את האוכל אלכוהול שתייה ועוד את הכסף יש להעביר אלי (רן) או ליניב עד ליום ראשון הקרוב אם יש מישהו שיודע על איזה שהיא בעיה שמצריכה קניה מיוחדת שיודיע לי (לא לדאוג לצמחונים כבר דאגתי ) \יאללה שיהייה בתיאבון רן אתי

kachyy

New member
למי שלא העביר כסף:

אנחנו לא מתכוונים לחכות עד יום-יומיים לפני אז ביום ראשון להביא ולמי שיש בעיה מסויימת לעדכן את רן או אותי כמה שיותר מהר אל תשכחו שעוד מעט המבחנים וזה חובה לעשות ערב כמה שיותר שמיייח!!!! אז... לבוא עם הרבה מצברוח ואלכוהול!!! למי שיש רעיון לתוספת לערב מוזמן להציע

salsaman69

New member
נכון

מה שאומר דבר מאוד פשוט יום שני מי שלא הביא כסך פשןט לא מגיע כי ביום שלישי אני קונה הכל ולא זה לא יהייה בסדר לבוא ולהביא כסף בערב האירוע כי אין לי מה לעשות אם הכסף הזה כמה שיהייה לי אם זה אני אקנה ולא מעבר אז לא יעזור לי כסף בדיעבד בקיצור חברה אל תתעצלו ותארגנו ליום שני 40 ש"ח כדי שיהייה לנו אחלה על האש ונהנה כמו שצריך

למעלה