על האש (אש אש מדורה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif)
הילדים שליאוהבים משהו חריג, שיפודים מעורבים וזה הולך ככה: פרגיות חתוכות לקוביות (עד כמה שניתן כמובן
) קלחי תירס מבושלים חתוכים לטבעות פטריות טריות גדולות רוטב ברביקיו קנוי או מרינדה ביתית - לפי הזמן. משחילים על שיפוד לסרוגין קובית פרגית, פטריה, טבעת תירס וחוזר חלילה עד שהשיפוד מלא. טובלים ברוטב או במרינדה (לא משרים) וישר אל האש. כמובן שכל תערובת קציצות תהיה מוצלחת עבור יצירת קבב ביתי, תוספת צנוברים יכולה להוסיף מאוד. יש כאלה שאוהבים כבד עוף על האש, רק כדאי לשים אותם בתוך רשת נפרדת כי הם נדבקים...