על הבדידות והריחוק בינינו.......

LoveBeing

New member
על הבדידות והריחוק בינינו.......

רציתי לדבר על משהו שמשום מה עוד לא הצלחתי לכתוב עליו בשום פורום שהייתי בו.... לי מאוד חשוב הקשרים בין בני האדם... חשוב לי מאוד שיהיה אהבה ואכפתיות. אני כותב להרבה אנשים כי אכפת לי מהם וגם כי אני מקווה שלהם יהיה אכפת גם ממני. אבל פעם אחרי פעם אני כותב מכל הלב ועוזר- אבל בזה זה נגמר. אנשים פשוט נעלמים לי או לא מבינים שגם אני זקוק להם. זה אני כותב בבלוג הרבה על אושר ואהבה לא אומר שלא רע לי וקשה לי מאוד בחיים גם. חבל לי מאוד שגם בפורום הזה אנשים נשארים די בעילום שם ומספיק לכתוב הודעה מידי פעם ובזה לסיים עניין. חבל לי מאוד שלא נוצרים גם קשרים אמתיים שמחזיקים מעמד- זאת הבעייה בעולם הוראוטלי- המון אנשים אבל שום דבר מוחשי. מה עם להיפגש? או לחבק? או להביט בעיניים ולהראות שאכפת לנו או לראות שאוהבים אותנו? למה לא לדבר בטלפון לפעמים? מה הבעייה? נולדנו עם גוף לא עם מסך ומקלדת!! זהו אמרתי את מה שחשבתי... אני אכתוב את זה בעוד פורום כי זה חשוב. תודה שקראתם... באהבה, גיל

Sonata Of Tears

New member
את האדם

שהאציל אותי ,ואני חייב לו את חיי ,הבן אדם שהוא עכשיו הדבר שהכי חשוב לי , היצור הנעלה ביותר ששווה את אהבתי אליו הכרתי באינטרנט, וזה לא נכון מה שאתה אומר, קשרים שאמורים להתקיים יקרו לא משנה איזה מחסום יש בינהם ,אינטרנט או גדר חשמלית אם חיילים.

ToryMaster

New member
טיר טיר טיר

דברי חוכמה. אני את החבר שלי הכרתי דרך האינטרנט (דרך תפוז, ת'אמת)

ToryMaster

New member
חלילה

אף פעם לא אמרתי שזה ככה

אתה בפורום הלא נכון

זה בדיוק הפורום לאנשים שקשה להם לתקשר בדרכים האחרות ולכן האינטרנט היא ברירת המחדל שלהם. אני מניח שאין כאן אנשים שהחליטו לכתוב כי הם חושבים שקשר באינטרנט עדיף על קשר בחיים.

נוגע ל ../images/Emo23.gif

נוגע לליבי הרצון הזה שלך בקשר אמיתי, מעבר למסך ולמקלדת. אתה מביע את התסכול שבריחוק ומדבר על הבדידות והרצון בקשר אנושי קרוב ומוחשי. יש כאלו שמתאים להם הקשר שנוצר כאן ומספק את הצורך בקשר, בשתוף ובתמיכה. לך זה לא מספיק. מותר לך. אני מקווה שתיקח מפה מה שאתה יכול ושתמצא גם קשרים שמאפשרים להביט בעיניים, לשוחח בטלפון, לחבק..., לפעמים זה לוקח זמן לקשרים שנוצרים להתפתח לחברות עמוקה יותר, הן דרך האנטרנט והן מחוצה לו.

subtitles

New member
גיל... ../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

בימים האחרונים יצא לי לחשוב על כמה שאני מרגישה לבד.. וכמה חסר לי חום בעולם הזה. אני מבינה את הרצון שלך לקשרים אמיתיים, ואני באמת רואה שאתה משתדל לפתח אותם. אך יקירי.. אל תתייאש - רק לא מזמן נפתח הפורום וההרכב עוד מתעצב. אני באמת מאמינה שלאט לאט נהייה יותר מגובשים, נערוך מפגש פורום וכך הקשרים ביננו יתהדקו. בנוסף, אתה באמת צריך לשים לב שבפורום הזה כותבים אנשים שקשה להם.. ואני, לדוגמא, אחד הדברים שקשה לי כרגע זה לשמור על קשרים עם העולם החיצוני. באמת שהייתי רוצה להיות מסוגלת לדבר כל יום עם כולכם באיסיקיו או במסרים.. אבל איכשהו זה אחד הדברים שיותר קשים לי בזמן האחרון - אפילו עם חברים וחברות ותיקים שלי. אז אנא.. אל תקח זאת אישית! אני שמחה שכתבת זאת כי זה באמת חשוב.. במיוחד עם זה מעיק לך כבר זמן מה. ואני מקווה שזאת לא תהייה סיבה בשבילך למה לעזוב את הפורום

nothstar001

New member
הסיבה לעילום שם

הרי מי שנמצא פה ( לדעתי ) יש לו בעיה וקושי ליצור קשרים עם אנשים אחרים ובגלל זה אין ניסיון של ממש ליצור קשר במובן הפיזי אלא רק במובן הווירטואלי - וגם קשר זה הוא חששני ( לפחות מנקודת ראות שלי) ולנושא העילום השם גם בפורומים של אנשים אחרים עם לבטים אחרים השמות הם בעילום שם לא רק פה

למעלה