על הבמה

על הבמה

כמה פעמים קורה לנו כמדריכים העניין שאנחנו בודקים כמה באו, כמה נרשמו, כמה יש בסטנדביי, ותחושת הגאווה בחדר מפוצץ ועודף ביקוש , מול האכזבה ותחושת הכישלון שבמקום אחר לא הצלחת למלא כיתה, עם כל ההשקעה,הספיישלים והאנרגיות שהשקעת כמו בשאר המקומות? חברה טובה שלי החלה להדריך במקום שבאים 5-7 מתאמנים לשיעור והיא מסופקת עד הגג.. מאיפה זה בא? איך אתם מרגישים עם מצב כזה או האחר?

מייקי,

שהתחלנו להדריך והיו 5-7 היינו מסופקים, יותר נוח ונכון להדריך בהתחלה בקבוצות קטנות ולא גדולות. ושצוברים ניסיון... גם הצפייה לקהל גדלה. אני אישית מעביר בשני מקומות. באחד ההרשמה מסתיימת לאחר שעה. (34 מקומות) 3 * בשבוע ובמקום השני יש 10-15 איש (מתוך 30 מקומות) 2 * בשבוע אין ספק שזה כייף שזה לעבוד עם כתה מלאה, אבל גם יש סיפוק לקבל כתה של 3 איש ולהפוך אותה ל15 בחודש וחצי כאשר אתה מתחיל לזהות את הפרצופים.

אני מדריך במכון שכונתי

יחסית קטן ולפעמים אני מעביר שיעור רק ל3 אנשים(שזה המינימום שבמינימום), במיוחד בשעות המאוחרות, אבל בשעות המוקדמות..אללה יוסטור, התחלתי מ4-5 מתאמנים מתוך 20 זוגות.. היום אני תמיד בסטנד ביי בשעות המוקדמות שלי.. דוגרי אני נהנה מאוד ויש לי מרץ מטורף כשהכיתה מלאה עד הסוף ואפילו נותן למישהו את האופניים שלי אבל כיתה של 3 אנשים, זה ממש אימון אישי , אני מרגיש כיף בלהשקיע עד הסוף בכל אחד מהשלישיה רביעיה וחמישיה, מה שלא יהיה ..

הזאהיר

New member
לא מאמנת אבל זוכרת ש.....

קרה ושיבצו בהולמס מורה חדש ש"נכנס לנעליים" מאוד גדולות.... החליף מדריכה מעולה - שעזבה את הרשת וכל הקהילה של אותה מורה נכנסה לשיעור הוא היה ב HIGH , כ 60 מפדלים מטורפים בכיתה רק שמערך השיעור שלו כנראה לא בדיוק "דיבר" לאותה הרוכבים...... ומוזיקה לא משהו מאז, היה פשוט לא נעים לראות אותו נכנס עם הבעת פנים מאוכזבת (כל פעם מחדש) לכיתה ובה 3 מפדלים. הוא מנסה בכל דרך, מביא חברים שלו, מדבר עם פדלנים שזוכר את פרצופם, עם כאלו שסיימו שיעור קודם להישאר לעוד שיעור...... ומה לומר , פשוט לא נעים, באיזה שהוא מקום הרגשתי רע בשבילו

אוח.. כואב הלב... אבל אף אחד לא

יוכל להחליף את המלכה... לעולם לא...

וזה קורה גם לטובים ביותר שבנינו..

לדוגמא קובי א' שנכנס להדריך באינשייפ עתידים ונכנס במקום קרני, הכיתה הייתה מפוצצת , וקובי באותו יום העביר שיעור בייסיק מאוד מחושב, אז הייתה מוסיקה אחלה, והייתה לקובי אנרגייה של כור אטומי, ואנשים יצאו לו באמצע השיעור ... ואני אישית שמאוד אוהב את קובי, ויש לו נסיון רב, ובנינו הוא מדריך מעולה ואני נאלצתי פעם להיכנס לנעליו בהיט המשתלה(תנצב"ה)יודע כמה קשה להיכנס לנעליים גדולות פי 100,לא הלך באותו היום... קורה לטובים ביותר לפעמים.

כאשר אתה לא עובד עם הקהל שלך

זה קשה. אנשים מצפים למשהו אחר, לסוג מוזיקה לתוכנית אימון מסוג מסויים. וכשאר אתה בא אם העולם שלך, זה לא תמיד הולך וזה קורה לטובים ביותר בינינו!

הזאהיר

New member
אבל לפחות :

במקרה שלכם, החליפו את קרני במורה שנחשב למורה טוב.... (שאגב זוכרת אותו עוד בתור תלמיד של המלכה בדימוס....של הולמס אך המלכה הניצחית של הספיניג, שקיום היא השולטת ומולכת בממלכה אחרת) במקרה שאני ציינתי , החליפו את המלכה במורה.... שלא אפרט יותר מדיי בעיניין רק אומר שצריכים לפעמים קצת פרופורציות אי אפשר לשבץ מורה מסוג מסויים ו/או רמה מסויימת שאינה באה בקנה אחד או מתקרבת לאיזו רמת מקצה חופפת והתוצאה היא שהשיעורים שלו ריקים מזה חודשים רבים, ניסיתי בעצמי להשתתף לא פעם, ולפעמים מה לעשות כבודו של מדריך במקומו אי אפשר להעיר למדריך על תורתו

KESSEM10

New member
תגיד...

המבריק הזה...שמה...זה הפצ'ולי, הוניל או הלבנדר?

איפה זה שמה ?

שעה אני מחפש איפה מבריק לו... אבל הוא בעצמו כל כך מבריק שלכי תדעי...

מייקי,,, אני מסכים איתך,,,,

אין כמו התחושה שאתה יודע שמחכים לשיעור שלך,,,, התחלתי להדריך לפני כחודש במכון חדש שנפתח לפני חצי שנה לערך,,,, היה לי קשה לבנות שם קבוצה,,, היום ההרשמה נסגרת מוקדם בבוקר .

למעלה