על הגג של קניון עזריאלי

על הגג של קניון עזריאלי

ב-12.7.02 (יום שישי) אנו חוזרים (רוני סימן טוב ואנוכי) לאירוע חגיגי נוסף של ריקודי עם וסלסה (בהנחיית אלי חיים ותקליטני הזירה) והכל בסימן של "לקראת פסטיבל כרמיאל" (מסכי וידאו עם קטעים מהפסטיבל, מכירת כרטיסים מוקדמת בהנחה ועוד). כיוון שלוח לא יהיה, הנכם מוזמים לרשום מספר ריקודים שחשוב לכם שיירקדו בערב זה ולשלוח אותם אלי במסר אישי (ללחוץ על: מייל למנהל/ת) בראש הפורום בצבע כתום-צהוב). נא לא לעשות זאת בפורום עצמו!!! כל בקשותיכם יוכנסו למחשב (שגם ימנה בקשות חוזת לאותו ריקוד לעדיפות גבוהה יותר) ואנו נשתדל להיענות לכולן.

הפורום לא מכיל את כל הרוקדים

אני מבינה שבחרת ש"לוח לא יהיה" וכי יפנו אליך העדפות או ריקודים האהובים על הרוקדים. אני קוראת את הפורום ואת הרוקדים הקבועים בו, לצערי לא כולם מכירים את הפורום - האם יש דרך לפרסם את הפורום? אתמול רקדתי אצל כרמלה המדריכה וסיפרתי לה על הפורום והסברתי לה איך להכנס וזוהי אך דוגמה קטנה. בפורום יש אורחים מעטים וכן מדריכים שלא מגיבים, אך כפי שאמרתי זה לא פונה אל רב הרוקדים ושוב לצערי.

בדיוק זאת הדרך לידע את

האחרים על קיומו של הפורום "מפה לאוזן" תמיד תוכלי לבקש במקום ונשתדל להיענות כמו שהיה בפעם הראשונה.

לירון מישר כך הגעתי גם אני

אני באינטרנט המון זמן, במקומות שונים ואחרים וידעתי רק על ה-דאנסהול ואמרתי לחברה שלי שזה מאד נחמד, היא סיפרה למישהו באוניברסיטה והוא יידע אותה שקיים הפורום והסביר לה איך להכנס, היא הסבירה לי וכך הגעתי ואני מאד שמחה שאני פה. הלוואי ועוד רוקדים יצטרפו ואז יהיה באמת שמח! כל הכבוד למי שארגן זאת!

שאלה קצת תמימה.....

ירון מבקש ליידע את האחרים על קיומו של הפורום כדי להגדיל את כמות הכניסות לאתר. אני כמובן מבינה את ההגיון הכלכלי והפירסומי של האתר, עיתון וחנות "רוקדים", וזה מין הסתם לגיטימי ומובן. מה שלא מובן, האם מספר הולך וגדל של הכניסות לפורום, תעלה באופן יחסי גם את הרמה של הדיונים הנערכים כאן ?

dw2322

New member
תלוי

זה תלוי במעורבות המנהל ובהתנהגות הכותבים. כמוצר אינטרנטי, כדאי לכולנו שידעו עליו כמה שיותר. ככה אם יש לך שאלה ישנו סיכוי גבוה יותר שתקבלי תשובה במהירות (למשל, איזה חוג מומלץ ביום שני בחדרה, לחילופין, ישנו פוטנציאל למציאת בני זוג לריקודים או להצטוות לנסיעה משותפת לכרמיאל או כל דוגמה בעניין). מאידך, יותר קשה לשמור על אחידות וקצב תחלופת ההודעות גובר שמקשה על קריאה של הכל. אחד הפתרונות שנקטו בפורום מכוניות (אחד הפעילים בתפוז) הוא לשמר הודעות מוצלחות במיוחד בחלק המאמרים ומחיקה או התעלמות מהודעות לא רצויות (בפורום עם קצב תחלופה גבוה ממילא הן תעלמנה תוך שעות).

יבנאי

New member
לירון ולרוני

קודם כל אני מאחל לכם הצלחה בערב השני. אני חושב שכדאי לכם לשקול הנחה מסויימת במחיר הכניסה למי שיביא אישור שהוא חונה בחניון, הרי זו הוצאה נוספת לרוקד. מקווה שתשקלו בחיוב הצעתי זו. מחכה לתשובתכם.

dw2322

New member
טיפ תל-אביבי

ששש, שישאר בינינו
מי שמגיע לעזריאלי בערב לא חייב לחנות בחניון. אפשר לחנות לא רחוק, ובחינם. לפי המפה לרחוב קוראים רחוב הסוללים.

ההצלחה היא של כולנו

גם כשאנחנו מארגני הערב הצלחתו היא הצלחתם של הרוקדים אנחנו "משרתי ציבור" או יותר נכון נותני שירות. כמובן שהצלחת הערב היא גם שלנו (עם דגש על המילה גם) לגבי מחיר אני מטער לאכזב. זה קשה מבחינה טכנית וגם לא מצדיק. להשכלה כללית מחיר השכירות של הגג עלה ב125%. למה? ככה. אפשרות טובה להקלת העומס בכניסה: ניתן לשלם באמצעות כרטיס אשראי בטלפון אלי לפני האירוע. השם והפרטים יופיעו בקובץ מחשב בכניסה. החיוב יתבצע רק לאחר הערב ז"א שמי שנרשם עם כרטיס אשראי ולא הגיע מסיבות שונות - לא יחוייב.

avigal23

New member
אז מה זה אומר../images/Emo35.gif

אז ידוע לך כמה יעלה כרטיס כניסה? האם בהרקדות יודיעו על כך-על עוד ריקודים על הגג? איני יודעת אם אוכל להגיע אך אם כן אני מאוד מקווה שבמקום אפשר לשלם. אחרי הכל אין לי עדיין כרטיס אשראי{כי אחרי הכל אני בת 14 וחצי} ואיני בטוחה {יכול להיות אפילו עד הרגע האחרון} שאני אבוא. מחכה לתגובה... אביגל

אם יודיעו או לא זה תלוי, כמובן,

בכל מדריך ומדריך. כל המדריכים שחוגיהם מופיעים באתר שלי ובעיתון, יקבלו הזמנה זוגית ובקשה לפרסם את האירוע בחוגיהם. כמובן שאנו מצפים מהרוקדים לספר "מפה לאוזן". המחיר יהיה כמו בפעם הבאה 30 ש"ח ותהיינה קופות כמובן. מי שיזמין כרטיס בטלפון באמצעות כרטיס אשראי יכנס, כמובן, מהר יותר.

avigal23

New member
אוקי...../images/Emo8.gif

אוקי תודה... אני מאוד מקווה שבתיה תודיע על זה ויחולקו פתקים כאלו....אם אני לא טועה אתה הגעת אלינו בפעם האחרונה שהיהי על גג הקניון כדי להודיע לנו על זה,אני טועה
ככה יהיו הרבה יותר הסברים ופרטים בפתקים אלו... בכל מקרה תודה על המידע שהעברת...
ביי בינתיים אביגל

למעלה