על הדרך...סיכום שבועי

Oyster Girl

New member
על הדרך...סיכום שבועי ../images/Emo42.gif ../images/Emo54.gif

תודו שהתמונה קורעת
.... פעם צילמו אותי ויצאתי בדיוק כמוהו
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: סרט השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: שיר השבוע: המלצת השבוע: ציטוט השבוע: אתר השבוע: תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה ):

adi dion

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: אני אוטוטו מסיימת עם האלבום להלנה! סופסוף...
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: שלשום היה שנה לפרישה של הטניסאית שאני הכי הכי הכי הכיייי אוהבת
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שומדבר.. סרט השבוע: אממממ לא נראה לי שראיתי סרט.. ספר השבוע: גוף מארח אמן השבוע: טוקיו הוטל, דיידו שיר השבוע: יותר מדי XD המלצת השבוע: אל תדחו דברים לרגע האחרון!!
ציטוט השבוע: - אתר השבוע: תפוז ולייב ג'ורנל תמונת השבוע: מהמסיבת עיתונאים לפני שנה שהיא הודיעה על הפרישה...
אחר (או: מסר חשוב לאומה ): אוף..... אני מתגעגעת לז'סטיני שלי וכל כך רוצה שהיא תחזור לשחק

XD אהבתי את התמונה

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הייתי בקיר טיפוס
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: מגן לא משהו במחשבים והבגרות שעשיתי בה טעות מפגרת משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא מצפה ל- 3 מתכונות: מתמטיקה, פיזיקה וכימיה. סרט השבוע: מחול הפגיונות. ספר השבוע: לא קראתי אמן השבוע: The Doors שיר השבוע: - המלצת השבוע: קיר טיפוס! זה כיף ציטוט השבוע: - אתר השבוע: make a flake תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה ): בגרויות זה פיכסה!

theEscapist

New member
באמת תמונה מוצלחת!../images/Emo6.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: היה שבוע מוצלח באופן כללי
ל"ג בעומר (גאד, זה היה השבוע?! זה נראה לפני כ"כ הרבה זמן) מגנים טובים במחשבים ובאנגלית, בגרות שהלכה טוב, ילדה שלא התקבלה לבצפר שממש חיבבתי בסדנא הגישה ערעור והיא כנראה מתקבלת (המחנך מהסדנא התרגש עד דמעות... איזה חמוד) ובאופן כללי הרשימה ממשיכה
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:הייתי עייפה ממש רוב הזמן. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי השבוע... בואו נראה... בגרות מחר, מתכונת בפיזיקה ביום שישי (
) ואני מקבלת את המגן במתמטיקה
סרט השבוע: אתמול ראיתי בקולנוע את "מלאכים ושדים" (קצת שינו את הספר, אבל רק לטובה. אחת הפעמים הנדירות שהסרט מתעלה על הספר. מומלץ. ואגב, יש גאווה לאומית מוצדקת לחלוטין- גם כי היא באמת ישראלית לשם שינוי, וגם כי הכי יש במה להתגאות. איילת זורר משחקת מצוין) ספר השבוע:"ספינות קסם" שסימתי, "אחוות הטבעת שסיימתי (גם שיר וגם ג'ואנה היו גאות בי עכשיו
) ו"son of a witch" שאני ממשיכה לקרוא אמן השבוע: המממ... גריז?!
שיר השבוע: אין לי שמץ. המלצת השבוע: לישון:) ציטוט השבוע: מסביב למדורה, מישהו מנגן על הגיטרה שיר כלשהו של שייגעצ. מישהו 2: "נגן ניו יורק רפיח" מישהו 1: "אבל אני לא יודע את האקורדים" מישהו 2: "זה בדיוק אותם אקורדים" מישהו 1 מתחיל להגן את אותם האוקרדים, ושר את השיר החדש... מישהו 1: "אני לא מאמין, זה באמת אותם אקורדים!!!" אתר השבוע: תפוז? תמונת השבוע: נה אחר (או: מסר חשוב לאומה ): בצל במדורה זה טעים

S H I F T Y

New member
את רק לא יודעת עד כמה אני גאה בך עכשיו! ../images/Emo13.gif

איך הייתה אחוות הטבעת? כבר חודשים אני אומרת לעצמי שאשאיל אותו מחברה ואני שוכחת.

tali44

New member
תמונה חזקה!!../images/Emo6.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סיימצי ביטופ עם 100, פסטיבל הביטלס. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: ביוטופ? משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: בגרויות באנגלית, מתכונת בביולוגיה. סרט השבוע: טומב ריידר 1, 2 ספר השבוע: - - אמן השבוע: מדונה. שיר השבוע: משהו של מדונה. המלצת השבוע: תשתו קולה. ציטוט השבוע: - - אתר השבוע:
תמונת השבוע: אין כוח אחר (או: מסר חשוב לאומה ): חם ליייייייי

S H I F T Y

New member
באיחור אומנם, אבל עדיף מכלום ../images/Emo3.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: האמת, עד כמה שזה עצוב לא קרה שום דבר טוב במיוחד השבוע. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: חום ושרב. אני כ"כ שונאת קיץ.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: טיול לספארי! יאאאאא
סרט השבוע: - ספר השבוע: כרגע כלום
אמן השבוע: אממ... אולי אופת'. והיהודים. חזרתי לשמוע אותם די הרבה לאחרונה.. שיר השבוע: הזמן שלך המלצת השבוע: מילשייק עם גלידה. בחום הזה זה מעולה
ציטוט השבוע: לוסי אין דה סקיי עם נצנץ
אתר השבוע: דיויאנטארט תמונת השבוע: מישהו מוכשר שיודע לצייר. אני רוצה גם
אחר (או: מסר חשוב לאומה ): אה כן! עוד כמה זמן מגיע החורף...?

למעלה