על ההבדל הדק בין ת"א לי-ם

ש מ א ן

New member
על ההבדל הדק בין ת"א לי-ם../images/Emo13.gif

ירדתי מהרי ירושלים אל חופי תל אביב ושמיה המפוייחים. גיליתי לתומי שהגעתי חצי שעה מוקדם למחוז חפצי וחשקה נפשי המתנמנמת בקפה הפוך שיפריח בה את אביב הבוקר המזדחל על חלונות מגדלי עזריאלי. "בוקר טוב" אמרתי למלצר ממושקף, רזה ונמוך ממני בחצי-ראש. התסרוקת שלו הביאה אותו לגובה מרשים של 180 ס"מ לפחות עם צללית מוגבהת. "בוקר טוב" ענה בנימוס. "הפוך לקחת בבקשה" ביקשתי ולרגע חשבתי שקץ כל הימים התרחש באותו הרגע ממש מאחורי גבי, המלצר פקח את עיניו בחוסר אימון מוחלט ובהה דרכי. הבטתי מאוחרי גבי,אך לא ראיתי דבר מלבד אותו הבוקר שעודו מזדחל באיטיות האופיינית לבקרים מזדחלים. החזרתי את מבטי למצלר. "קרה משהו?" שאלתי. המבט שלו התחלף במהרה לבוז מוחלט, "קפוצ'ינו טייק אוואי אתה מתכוון?". באותו רגע הבוקר התפרץ לעולם בשיא תפארתו, מהפכה התחוללה בבטני וגאתה במעלה גרוני עד שהתפרצה בצחוק אדיר שזירז את קרני השמש. "תקרא לזה איך שבא לך כל עוד זה יהיה הפוך ושיהיה אפשר לקחת!" עניתי תוך כדי התגלגלות על הרצפה, נזילה מהתקרה ותפרקות להרבה רסיסי צחוק וגיחוך בשמי תל-אביב המפוייחת. המלצר הנחמד סובב לי את גבו בזעם מופגן וצעק לאישמכונתקפה "קפוצ'ינו טייק אוואי!" הסתובב, גילגל את עיניו ולחש לעצמו בקול "'סמק איזה בוקר!". ***סיפור מהחיים, הייתי היום בת"א בענייני עבודה וזה מה שקרה

קסנדרה*

New member
שמאן, הייתי שם

לפני כשלוש שנים, עברתי להתגורר במרכז, אחרי 3 ימים, הודעתי נחרצות: "אני אקום כל יום ב-4 בבוקר ואחזור ב-22.00 בלילה לחיפה ואני לא אגור בת"א" אבל, אט אט התרגלתי לטינופת ברחובות, לאנשים עם התסרוקות והתלבושות המוזרות, וסופו של דבר - התאהבתי בעיר
קסנדרה

קסנדרה*

New member
ואגב, אפשר לעבד את הקטע הזה ל.....

פרוזה מצויינת או הומרסקה טובה. הבסיס מצויין !! קסנדרה

aiziq

New member
נכון!

גם אני בעד לעבד את זה לפרוזה|v|. איציק.

kaya11

New member
../images/Emo6.gif כנראה ש...

נפלת על מוכר פלצן במיוחד שאוהב להתעלל בלקוחות כי כבר שלוש שנים אני בתל אביב ואני עדיין מזמינה הפוך... אחלה סיפור

למעלה