על ההופעה בתמונע אתמול...

י yuval

New member
על ההופעה בתמונע אתמול...

אז נסעתי מחיפה לתמונע.. כי אין מה לעשות זה אחד מהמקומות האהובים עליי יותר.. תמיד יש שם משהו קסום האמת שהיתה הופעה נהדרת זה הייה נחמד לשכוח לשעה ומשהו את המצב הבטחוני למרות שדניאל דיבר על זה בשבילי לשמוע אותו שר זה כבר שחרור קל.. הייה מדהים וכשתחזרי עוד פעם הייה בעל עוצמה ומדהים.. בנוסף הוא שר את "הי".. ובאופן מפתיע בהדרן כל הלהקה עלתה.. והם שרו שיר חדש.. אני לא יודעת את השם אבל הוא הייה ממש יפה וחדש בעיקר.. אחרי זה הוא שר את "אני לא מאמין"... אז זהו באמת מאוד נהנתי והיתה הופעה מצוינת

BaRbiK

New member
באמת רציתי לשאול אם מישהו היה ../images/Emo6.gif

שמחה שנהנת

hilape

New member
דיוחים מן הדרום

שיר השבוע של דניאל-אחרת שיר השבוע לא של דניאל-כמה ביצוע גיא פלד כתיבה גיא פלד משהו שעשה את השבוע- הספר החדש של אחותי משהו שהרס את השבוע-המצב המדיני משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לתקופת חיים חדשה מן הזבל הישן לגירושים שלי תכנונים לסופ"ש לאפות את עוגת היום שישי שלי עוגת שוקולד - מסר לאומה-יש לי ארץ אחרת והיא בוערת בתוכי אהבתי

hilape

New member
בוערת בתוכי אהבתי = הגדרה של

אישה שמלאה באהבה

S h A b i T

New member
כן, היה נחמד.

היה מופע פותח של 2 בנות שלא הצלחתי לקלוט מה השם שלהן. נשמעות מעולה יחד. השני שירים הראשונים שהן שרו היו יותר מדי דומים אחד לשני אז זה קצת הציק, אבל בגדול אהבתי ממש. דניאל שר שיר חדש בשם "היתכן" (כך קוראים לו בינתיים לפחות..) שיר חביב למדי. אם חשבתי לרגע שדניאל מתחיל להשתנות לנו הרי זאת ההוכחה שלא. זהו, ההופעה הייתה טובה. שומדבר מיוחד. אם עוד פעם אחת יקרה מצב שלא יהיה לנו מקום במדרגות, לא יהיה טוב.
שבוע שקט שיהיה. אלמוג

י yuval

New member
לאלמוג..

חחח.. שמתי לב שהמדרגות היו קצת עמוסות באנשים חדשים... ולשתי בנות קוראים שתיים.. דווקא די אהבתי את השיר הראשון האחרים היו די מעפנים.. בכל מקרה אני שמחה שנהנת גם את =)

למעלה