על ההשראה שלי,האור שלי,וההעצמה...

SHAHAF UZI

New member
על ההשראה שלי,האור שלי,וההעצמה...

בוקר טוב לכם חברים,מה שלומכם ? חשבתי לי על האור ! מה מביא לי אותו,את האור. האור הוא תוצאה של משהו לדעתי. אור לא מופיע ככה סתם...פתאום. מצאתי שאני מקבל השראה,והיא זו שמניעה אותי להאיר בעוצמות שונות. אם לאור יש איכות,ההשראה חייבת לבוא ממקור זך,רך,שקט,ואיכותי..... אני חושש שאני נשמע לא מובן ולכן אפרט מעט: אזכיר את השקט למשל:אצלי השקט הוא כח ליצור,כח לכתוב,כח לחשוב והרבה כח לקבל החלטות נכונות. יש קבלות. הרעש שמסביבי הוא מעין "חושך" שמאפיל על היכולות שלי. ואם השקט הוא מקור להשראה הזו,האם נכון לכנות אותו "אור" ? אור זו הברקה,ואור זה רגעים של אושר,אור זו התעלות על הנפש.... אני תמיד "תופס את עצמי",חוטף השראה ! מישהו כאן מזדהה איתי ? מעניין אותי לשמוע עוד דעות,ועוד מילים,על אור והשראה. יום נפלא,ושבת שלום לכולם.

אהבתי את ההקבלה ש...

שקט=אור אבל רעש =חושך ? לא מדוייק אצלי . אני מסוגלת לפעמים ברעש להיות מאוד בתוך עצמי. קרא כבר שבסטואצייה של אנשים סביבי נכנסתי עם דפ נייר ועפרון(לשרותים במיקרה ) ואחת היצירות היפות יותר שלי יצאה לאוויר העולם דווקא בזמן רעש ...

lboy2

New member
../images/Emo13.gif לגבי זה נכון במידה מסויימת

לדעתי האור מעורר השראה חיובית ושלילית פה אחד. אז דיי כללי להכליל שהאור זה ה"שקט" שבו עולים המחשבות וכו'... כי מחשבות ורעיונות לגבי סיטואציות בחיים לא ניתנות לשליטת האדם... רעיונות ומחשבות צצים במקריות גם אם זה באמצע שוק הומה אדם...

lboy2

New member
אוו... המילה שיכולה לתאר- מיקריות..

אם התכוונת למקריות שצצים הרעיונות אז זה בידיוק התפקיד של חלק מסויים במוח שלנו.... גם כאשר אנחנו לא חושבים על בעיה מסויימת בחיים שלנו ישנו חלק בראש שכן חושב עליה כל הזמן וברגע שהוא מוצא פתרון הוא "משתלט" על המוח וצץ לנו רעיון...זו בידיוק המקריות שבדבר..

lboy2

New member
הרגשה שצץ רעיון-שאלה יפה:)

אני מניח שרעיונות ברוב במקרים פותרים אותי מבעיות/חששות/תהיות כך שברוב המקרים כשצצים רעיונות אני מאושר, אך יש רעיונות שצצים ורב מסבכים את החיים... כך שההרגשה יכולה להתפצל בין אושר לבין מחשבות ותהיות נוספות שנולדות בעקבות הרעיון שצץ.

lboy2

New member
הכוונה היא

לרעיונות שצצים לנו וגורמים לנו להכנס למבוכים עם עצמנו, ז"א לבצע את הרעיון ותוך כדי כך להסתבך יותר...

יש לך דוגמא ספציפית?

לא כל כך הבנתי מה זה "להכנס למבוכים על עצמנו"... אולי ספר על מקרה שקרה... בבקשה לפתוח הודעה חדשה, יש לי דיסגרפיה, ועוד כמה דברים שקשורים לכתיבה, קריאה, חשבון וכשיש יותר מדי הודעות ברצף זה מקשה עלי מאוד... זו גם הסיבה שיש לי לפעמים טעויות. אלה הן הטעויות שלא הצלחתי לאתר למרות שאני עוברת על כל הודעה עשרות פעמים... תודה רבה

למעלה